Εκτύπωση

Πρωτοβουλία εργαζομένων για συλλογή υπογραφών αναφορικά σε επιστολή προς τον Γ.Γ.Δ.Ε. κ. Θεοχάρη.

Posted in Uncategorised

Λίγα λόγια για την επιστολή προς τον κ. Θεοχάρη

 Με το Νόμο 3943/11 και την προκήρυξη πιστοποίησης ελεγκτών αναγκαστικής είσπραξης και βεβαίωσης (Δ2Α 1042539 ΕΞ 2013) δημιουργείται σώμα ελεγκτών αποτελούμενο από 4091 υπαλλήλους που κατανέμονται ανά περιφέρεια με καθορισμένους ατομικούς στόχους για τους οποίους κάθε ελεγκτής υπογράφει ατομικό συμβόλαιο αποδοτικότητας.

Την παρακάτω επιστολή συντάξαμε, κυρίως, υπάλληλοι που δεν αιτηθήκαμε τη συμμετοχή μας στη διαδικασία επιλογής των ελεγκτών αφού τη θεωρούμε άκρως προβληματική, η οποία όχι μόνο δεν συμβάλει στο αντικειμενικό σκοπό του Υπουργείου Οικονομικών αλλά αντίθετα, θα εκτροχιάσει τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό και παράλληλα θα δημιουργήσει τεράστια, εργασιακά και προσωπικά,  προβλήματα στους εργαζόμενους, τόσο αυτούς που αιτήθηκαν τη συμμετοχή τους όσο και στους υπόλοιπους.

Εκτύπωση

Επιστολή του Συλλόγου Εφοριακών Κέρκυρας αναφορικά στη σχεδιαζόμενη κατάργηση των Τμημάτων Δικαστικού και Ελέγχου της Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΤΟΥ  ΝΟΜΟΥ  ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 ΣΑΜΑΡΑ 13–49100 ΚΕΡΚΥΡΑ–ΤΗΛ: 2661442  FAX: 2661034550

www.corfutax.blogspot.com,  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Κέρκυρα  14/05/2013

Αριθμός Πρωτοκόλλου Συλλόγου: 10/2013

 

ΠΡΟΣ:

  • ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
  1. Ν.Δ.
  2. ΣΥ.ΡΙΖ.Α
  3. Π.Α.Σ.Ο.Κ
  4. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  5. ΔΗΜ.ΑΡ
  6. Κ.Κ.Ε.

 

Εκτύπωση

Επιστολή του Συλλόγου Εφοριακών υπαλλήλων Άρτας-Πρέβεζας-Λευκάδας προς την ηγεσία του Υπ. Οικ.

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

              

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΑΣ –ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΡΤΑ:10/5/2013

ΠΡΟΣ:
1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
2) ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
3) Γ.Γ ΕΣΟΔΩΝ
Κ. ΘΕΟΧΑΡΗ
4) ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ
5) ΦΟΡΕΙΣ ΝΟΜΩΝ
6) Π.Ο.Ε Δ.Ο.Υ
7) ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Το Δ.Σ στη Συνεδρίαση στις 8 Μάιου 2013 αποφάσισε να απορρίψει και καταγγείλει την πρόταση του Υπουργείου Οικονομικών για τα σημεία (Δ.Ο.Υ) προτείνει να έχουν Έλεγχο και Δικαστικό. Συγκεκριμένα δεν θα υφίσταται έλεγχος και δικαστικό τμήμα στις Δ.Ο.Υ Άρτας και Λευκάδας .

Εμείς επιμένουμε και στηρίζουμε την πρόταση μία Δ.Ο.Υ σε κάθε Νομό (με έλεγχο και δικαστικό) όπως και την απόφαση της Π.Ο.Ε –Δ.Ο.Υ των φορέων των Νομών και γενικότερα την επιθυμία και θέληση των τοπικών κοινωνιών.

Εκτύπωση

Δήλωση συμπαράστασης στον αγώνα για μία και ενιαία ΓΓΠΣ

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Προς: ΠΟΕ ΔΟΥ

Κοιν: Σύλλογος Εργαζομένων ΓΓΠΣ


Δήλωση συμπαράστασης στον αγώνα για μια και ενιαία ΓΓΠΣ

Τα μέλη της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων Εφοριακών δηλώνουμε ρητά πως η διαφωνία των εργαζομένων της ΓΓΠΣ σε οποιοδήποτε διαμελισμό στη δομή της είναι και δική μας θέση.