Εκτύπωση

Κατά της συγχώνευσης των ΔΟΥ προσφεύγουν 15 νησιωτικοί δήμοι στο ΣτΕ

Posted in Αναδημοσιεύσεις

 
Δέκα πέντε νησιωτικοί Δήμοι προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητούν να ακυρωθεί ως αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση και στο Σύνταγμα, αλλά και ως παράνομη η από 19.10.2012 υπουργική απόφαση με την οποία ανακαλείται η λειτουργία ή επέρχεται η συγχώνευση ορισμένων Δ.Ο.Υ. ανά την Ελλάδα.
Εκτύπωση

Συντοντιστική Επιτροπή Αγώνα Καβάλας

Posted in Κείμενα Καβάλας

Καβάλα Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2012,

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων, Συλλογικοτήτων και Πολιτών Καβάλας, ύστερα απο τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για εισαγωγή των μέτρων του Β Μνημονίου στη Βουλή τη Δευτέρα 5-11-2012 και ψήφιση την Τετάρτη 7-11-2012, αποφάσισε στην συνεδρίασή της, την Πέμπτη 1/11/2012, το αγωνιστικό πλαίσιό της που διαμορφώνεται ως εξής:

 

Εκτύπωση

Ανακοίνωση του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων Κέρκυρας

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

www.syntonismoskerkyras.blogspot.com

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τα ψέματα τελειώνουν.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η άθλια συγκυβέρνηση φέρνουν τα χειρότερα μέτρα προς ψήφιση, αδιαφορώντας πλήρως για τη θέληση του Λαού, αδιαφορώντας πλήρως για το μέλλον μας. Ψηφίζοντας τα μέτρα αυτά η λαϊκή οικογένεια οδηγείται στην απόλυτη φτώχεια.