Εκτύπωση

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΕ –ΔΟΥ ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ

Posted in Ανακοινώσεις ΠΟΕ ΔΟΥ

 

Αθήνα 19.3.2013

Αρ. Πρωτ.: 211

 

ΠΡΟΣ : ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ κ. Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ

 

 

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΕ –ΔΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ

 

κ. Γενικέ,

 

            Η νέα προκήρυξη για τις θέσεις των ελεγκτών βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης, στην οποία αιφνιδιαστικά προχώρησε το υπουργείο (πριν καν ολοκληρωθεί η αναδιοργάνωση και η μηχανοργάνωση των υπηρεσιών), είναι πρόχειρη, αποσπασματική με πολλές ασάφειες οι οποίες γεννούν πολλά ερωτηματικά.

Εκτύπωση

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕ-ΔΟΥ & Γ.Γ.Δ.Ε. κ. ΘΕΟΧΑΡΗ στις 21.3.2013

Posted in Ανακοινώσεις ΠΟΕ ΔΟΥ

Αθήνα 21.3.2013

Αρ. Πρωτ.: 212

ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕ-ΔΟΥ & Γ.Γ.Δ.Ε. κ. ΘΕΟΧΑΡΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 21.3.2013 (11:30) η προγραμματισμένη συνάντηση της ΠΟΕ – ΔΟΥ με τον Γ.Γ.Δ.Ε. Χ. Θεοχάρη και τον Γ. Δ. κ. Χατζάκη.

Στη συνάντηση αυτή, ζητήθηκαν απαντήσεις – δεσμεύσεις και διευκρινήσεις, σχετικά με τα έγγραφά μας 206/ 13.3.2013 και 211 /19.3.2013 (τα πλήρη κείμενα στο site: poedoy.gr).

Οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν :

Εκτύπωση

Κανονισμός Λειτουργίας Σ.Α.Σ.

Posted in Γενικές Πληροφορίες

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΟΙΜΙΟ

“Στις εκλογές των εφοριακών του Οκτωβρίου 2011, υπήρξαν κάποιοι εργαζόμενοι σε όλη την επικράτεια που θεώρησαν πως οι μέχρι τότε εκπρόσωποι συνδικαλιστές δεν ήταν εκείνοι που θα μπορούσαννα τους εκπροσωπήσουν επάξια στις δύσκολες ημέρες που περνάει ο κλάδος.

Έτσι, άλλοι μόνοι τους, άλλοι μέσα από συζητήσεις και διεργασίες, αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα χωρίς καμία κομματική εξάρτηση, χωρίς πλάτες, χωρίς δοσοληψίες, χωρίς όλα εκείνα που έφτασαν τον κλάδο, όπως και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, μέχρι εδώ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όχι απλά πέτυχαν να εκλεγούν, αλλά κυριολεκτικά σάρωσαν, αναδεικνύοντας την ουσιαστική ένδεια που χαρακτήριζε την εκπροσώπησή μας.

Από κει και πέρα, η επαφή στη Γενική Συνέλευση της ΠΟΕ ΔΟΥ με άλλους εκπροσώπους που σαν μοναδικό τους στόχο είχαν την προώθηση των θέσεων και των συμφερόντων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ των συναδέλφων, ήταν μονόδρομος, με σκοπό την ανάδειξη εκπροσώπου στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟΥ.

Αυτό επιτεύχθηκε μέσα από άψογη συνεργασία, συνεννόηση, ομόνοια και ομοθυμία και σήμερα είμαστε εδώ, ανεξάρτητοι αλλά συνεργαζόμενοι εφοριακοί υπάλληλοι από όλη τη χώρα, για να προωθήσουμε αποκλειστικά εκείνο που οι άλλοι είχαν ξεχάσει: το καλό του συναδέλφου μας”.

«Αντιπροσωπεύουμε όλους τους εφοριακούς που δεν θέλουν να έχουν κομματική λογοκρισία και εξάρτηση στη σκέψη και στη δράση τους»

Εκτύπωση

Διαμαρτυρία των Ανεξάρτητων Εφοριακών Δωδεκανήσου προς την ΠΟΕ ΔΟΥ

Posted in Κείμενα Δωδεκανήσου

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


Ρόδος, 15 Μαρτίου 2013

Διαμαρτυρία προς την ΠΟΕ ΔΟΥ

 

Συνάδελφοι της ηγεσίας της Ομοσπονδίας,

          Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας την ανακοίνωσή σας της 13/03/2013 προς τους κ.κ. Στουρνάρα, Μαυραγάνη και Θεοχάρη και την….. νομοθετική σας πρόταση να καταργηθεί η υποχρεωτική παραμονή στις παραμεθόριες υπηρεσίες.