Εκτύπωση

Συντοντιστική Επιτροπή Αγώνα Καβάλας

Posted in Κείμενα Καβάλας

Καβάλα Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2012,

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων, Συλλογικοτήτων και Πολιτών Καβάλας, ύστερα απο τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για εισαγωγή των μέτρων του Β Μνημονίου στη Βουλή τη Δευτέρα 5-11-2012 και ψήφιση την Τετάρτη 7-11-2012, αποφάσισε στην συνεδρίασή της, την Πέμπτη 1/11/2012, το αγωνιστικό πλαίσιό της που διαμορφώνεται ως εξής:

 

Εκτύπωση

Ανακοίνωση του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων Κέρκυρας

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

www.syntonismoskerkyras.blogspot.com

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τα ψέματα τελειώνουν.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η άθλια συγκυβέρνηση φέρνουν τα χειρότερα μέτρα προς ψήφιση, αδιαφορώντας πλήρως για τη θέληση του Λαού, αδιαφορώντας πλήρως για το μέλλον μας. Ψηφίζοντας τα μέτρα αυτά η λαϊκή οικογένεια οδηγείται στην απόλυτη φτώχεια.

Εκτύπωση

Απόσπασμα της εισηγητικής έκθεσεης του Προϋπολογισμού του 2012, αναφορικά στη φορολογική διοίκηση

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Αναδιοργάνωση της Φορολογικής Διοίκησης
• Συνεχίζεται η συγκέντρωση και συγχώνευση ΔΟΥ στο πλαίσιο της χωροταξικής και λειτουργικής αναδιοργάνωσης των ΔΟΥ, με τελικό στόχο να παραμείνουν 120 ΔΟΥ μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Αυτό θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση πόρων τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε λειτουργι-κά έξοδα, στην προσαρμογή του οργανογράμματος στις σύγχρονες απαιτήσεις και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας.

Εκτύπωση

Δελτίο Τύπου της ΓΓΠΣ, 01/11/2012

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Νέες ευρείας χρήσης υπηρεσίες προς τους πολίτες, εντάσσει στο αμέσως επόμενο διάστημα στο TAXISnet, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους με το Υπουργείο Οικονομικών με εναλλακτικούς τρόπους χωρίς να απαιτείται να επισκέπτονται τις Δ.Ο.Υ. Στο πλαίσιο αυτό, θα δοθούν στο σύστημα οι ακόλουθες υπηρεσίες: