Εκτύπωση

Ομιλία στη ΓΣ του Συλλόγου Καβάλας - Δράμας

Posted in Απόψεις

Συνάδελφοι χαίρετε κι από μένα είμαι ο  Λάμπρος Μαυρουδής κι εργάζομαι στη Δ.Ο.Υ. Καβάλας

Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να ξεκινήσω μ ένα ανέκδοτο. Και για να διασκεδάσουμε λίγο την ατμόσφαιρα αλλά και να σαρκάσουμε την πραγματικότητά μας.

Εκτύπωση

Δράσεις απέναντι στη κρίση

Posted in Απόψεις

Συνάδελφοι δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι από το πολιτικό σύστημα της χώρας. Όλα τα κόμματα δεξιά και αριστερά ελέγχονται πλήρως από κεφάλαια που κινούνται μέσω οφ σορ και λεηλατούν ανενόχλητα τη χώρα. Για οικονομία χρόνου δεν θα αναλύσουμε αυτή την διαπίστωση, είναι όμως κάτι που αισθανόμαστε όλο και περισσότερο.  

Εκτύπωση

Ανακοίνωση Σ.Α.Σ. 25-9-2012

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

 

H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ στηρίζει τα ψηφίσματα των Γενικών Συνελεύσεων όσων Συλλόγων της χώρας υποστηρίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις μακράς διαρκείας οι οποίες μάλιστα επιβάλλεται να γίνει προσπάθεια να συντονιστούν σε πανελλαδικό και πανεργατικό επίπεδο.

Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ. για τις 26-27-28 Σεπτεμβρίου 2012 παρέχοντας για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ πίστωση χρόνου και αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συλλογική μας αντίληψη και συμμόρφωση με τις δράσεις της ομοσπονδίας.

Αναμένουμε η ομοσπονδία να αναλάβει τον αγώνα αυτόν που επιβάλλουν οι συνθήκες και καθομολογούν όλοι.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να στηρίξουν με ομοψυχία τις τρέχουσες απεργιακές κινητοποιήσεις τιμώντας τη Συλλογική μας ιδέα και τη συναδελφική μας αλληλεγγύη.

 

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ

 

ΤΩΡΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.