Εκτύπωση

Δυστυχώς ή ευτυχώς...οι μάσκες έπεσαν

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

logo

                      Προς: Π.Ο.Ε. Δ.Ο.Υ.

           Όλα τα Δ.Σ. Εφοριακών της χώρας

Επιστολή της Συνεργασίας Ανεξάρτητων

Σχημάτων Εφοριακών                                                                                                      24-08-2012

 

Θέμα: «Απ΄ τα τσακάλια δε γλυτώνεις μ΄ ευχές και παρακάλια». Κ. Βάρναλης

 

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι μάσκες έχουν ήδη πέσει. Μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας μας με τον αν. υπουργό Σταϊκούρα κάθε ψεύτικη ελπίδα που καλλιεργήθηκε από ορισμένους στον κλάδο μας, διαλύθηκε. Ο αν. υπουργός δήλωσε ξεκάθαρα πως οι μειώσεις στο μισθό μας θα συνεχισθούν, η υπερβάλλουσα διαφορά θα περικοπεί περαιτέρω από τον ερχόμενο Νοέμβριο. Σ΄ αυτά έρχονται να προστεθούν η κατάργηση των δώρων, η αύξηση των κρατήσεων, το περαιτέρω πετσόκομμα στα φάρμακα, στη νοσοκομειακή περίθαλψη, στα κοινωνικά επιδόματα, οι αυξήσεις στα καύσιμα και στους φόρους, τα άρπαγμα δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, η διάλυση σε ό,τι έχει μας έχει απομείνει.

Εκτύπωση

Αξιολόγηση Δημοσίων Υπαλλήλων 2012

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων που θα διεξαχθεί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της κυβέρνησης το προσεχές διάστημα εντός του 2012, θα διαμορφώνουν μια σειρά κριτηρίων τα οποία θα οδηγούν σε μια τελική βαθμολογία-μοριοδότηση που θα κρίνει την παραμονή του υπαλλήλου ή την μετάβασή του στη "νέας μορφής εφεδρεία" που ευαγγελίζεται το κυβερνητικό επιτελείο. 

 

Εκτύπωση

Όλα πηγαίνουν κατ' ευχήν

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

 

 

Πηγή διαγράμματος: http://www.istorikathemata.com

 

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο μας, το ελληνικό χρέος ξεπέρασε ξανά το όριο των 300 δισεκατομμυρίων ευρώ. Συγκεκριμένα, πλέον ανέρχεται σε 303,50 δις όταν τρεις μόλις μήνες πριν το ύψος του ήταν στα 280,30 δις ευρώ.

Εκτύπωση

Να βγούμε στο φως

Posted in Απόψεις

Μεγαλώσαμε μαθαίνοντας να είμαστε περήφανοι για την πατρίδα μας. Περήφανοι για τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας, τους προγόνους μας, τους ήρωές μας. Ελλάς-η χώρα του φωτός!!!

Πως έγινε, πως περάσαμε από το φως στο σκοτάδι;