Εκτύπωση

Δράσεις απέναντι στη κρίση

Posted in Απόψεις

Συνάδελφοι δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι από το πολιτικό σύστημα της χώρας. Όλα τα κόμματα δεξιά και αριστερά ελέγχονται πλήρως από κεφάλαια που κινούνται μέσω οφ σορ και λεηλατούν ανενόχλητα τη χώρα. Για οικονομία χρόνου δεν θα αναλύσουμε αυτή την διαπίστωση, είναι όμως κάτι που αισθανόμαστε όλο και περισσότερο.  

Εκτύπωση

Ανακοίνωση Σ.Α.Σ. 25-9-2012

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

 

H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ στηρίζει τα ψηφίσματα των Γενικών Συνελεύσεων όσων Συλλόγων της χώρας υποστηρίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις μακράς διαρκείας οι οποίες μάλιστα επιβάλλεται να γίνει προσπάθεια να συντονιστούν σε πανελλαδικό και πανεργατικό επίπεδο.

Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ. για τις 26-27-28 Σεπτεμβρίου 2012 παρέχοντας για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ πίστωση χρόνου και αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συλλογική μας αντίληψη και συμμόρφωση με τις δράσεις της ομοσπονδίας.

Αναμένουμε η ομοσπονδία να αναλάβει τον αγώνα αυτόν που επιβάλλουν οι συνθήκες και καθομολογούν όλοι.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να στηρίξουν με ομοψυχία τις τρέχουσες απεργιακές κινητοποιήσεις τιμώντας τη Συλλογική μας ιδέα και τη συναδελφική μας αλληλεγγύη.

 

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ

 

ΤΩΡΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Εκτύπωση

Αποφάσεις Γ.Σ. συλλόγου Ρόδου της 24/09/2012

Posted in Κείμενα Δωδεκανήσου

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ.

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ο.Υ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Γ. ΜΑΥΡΟΥ 2

ΡΟΔΟΣ ΤΚ 85100

ΤΗΛ.-ΦΑΞ 22410-27748

Ρόδος, 24/09/2012

 

Προς: Την Π.Ο.Ε. Δ.Ο.Υ.

Κοιν: Σε όλα τα Δ.Σ. των  

     συλλόγων της χώρας

Εμείς οι εργαζόμενοι στις οικονομικές υπηρεσίες του Νομού Δωδεκανήσου, μέσα από τη Γενική μας Συνέλευση σας δηλώνουμε ότι αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε απεργία με τη μορφή και τους όρους του παρελθόντος. Πλέον θα συμμετέχουμε και θα στηρίζουμε μόνο απεργιακές κινητοποιήσεις με σχέδιο και μακράς διαρκείας, οι οποίες μάλιστα θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να συντονιστούν σε πανελλαδικό και πανεργατικό επίπεδο.