Εκτύπωση

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. - Φτάνει πιά !!!

Posted in Ανακοινώσεις ΠΟΕ ΔΟΥ

Logo POE DOY new

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ έχει εκφράσει διαχρονικά την αντίθεσή της στην ΑΑΔΕ
με κινητοποιήσεις, απεργίες και προσφυγές στο ΣτΕ προκειμένου να
αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του νόμου ίδρυσής της.
Θεωρούμε ότι ο σκληρός πυρήνας της φορολογικής διοίκησης δεν
μπορεί να εκχωρείται σε ανεξάρτητες αρχές χωρίς διοικητική εποπτεία
από τον εκάστοτε Υπουργό Οικονομικών ή το Κοινοβούλιο.

Εκτύπωση

Α.Α.Δ.Ε. - Σαρωτικοί έλεγχοι για φοροδιαφυγή, μαύρο χρήμα, ληξιπρόθεσμα χρέη

Posted in Αναδημοσιεύσεις

AADE logo

ΑΑΔΕ: Οι δράσεις που καλείται να υλοποιήσει μέσα στο 2018 - Στόχος εσόδων τα 49 δισ. - 100.000 τηλεφωνικές οχλήσεις σε οφειλέτες

  Σαρωτικούς ελέγχους σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας, με ταυτόχρονο κυνηγητό των οφειλετών του Δημοσίου, περιλαμβάνει το επιχειρησιακό σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για το 2018.

  Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει συνολικά 60 δράσεις που πρέπει να επιτευχθούν τόσο σε εισπρακτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, με στόχο το κυνήγι του «μαύρου χρήματος», τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο. Ο κατάλογος περιλαμβάνει από την είσπραξη φορολογικών εσόδων άνω των 49 δισ. ευρώ και τη διενέργεια τουλάχιστον 70.000 επιτόπιων ελέγχων από τους ελεγκτές των ΔΟΥ μέχρι την πραγματοποίηση τουλάχιστον 100.000 τηλεφωνικών «οχλήσεων» σε φορολογούμενους που θα αμελήσουν να πληρώσουν εμπρόθεσμα τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.  

Εκτύπωση

"Black Out" - Παράσταση της θεατρικής ομάδας 'Ευ(φ)ορία' του πολιτιστικού τμήματος του Συλλόγου Εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Κιλκίς και Ν. Χαλκιδικής

Posted in Ανακοινώσεις ΠΟΕ ΔΟΥ

Η θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία του πολιτιστικού τμήματος του Συλλόγου Εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Κιλκίς και Ν. Χαλκιδικής, παρουσιάζει στο θέατρο Σοφούλη (Θεσσαλονίκη) την αστυνομική κωμωδία "Black Out", με γενική είσοδο 8 €.