Εκτύπωση

Ο Καπελλέρης μας τελείωσε, η κληρονομιά του όχι

Posted in Αναδημοσιεύσεις

Του Γιώργου Χαρβαλιά

Προσωπικά ελάχιστα συγκινούμαι βλέποντας τον μόδιστρο να μπαινοβγαίνει με τα βραχιόλια στον Κορυδαλλό. Βραχιόλια φοράει έτσι κι αλλιώς, ενώ στη φυλακή μπορεί να ανακαλύψει και ενδιαφέρουσες συναναστροφές…Θα προτιμούσα λοιπόν, να έβλεπα σε πλειστηριασμό το σπίτι του στη Μύκονο, ή την high tech μονάδα παραγωγής και το εκθετήριο στη Κάτζα.

Εκτύπωση

Δυστυχώς ή ευτυχώς...οι μάσκες έπεσαν

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

logo

                      Προς: Π.Ο.Ε. Δ.Ο.Υ.

           Όλα τα Δ.Σ. Εφοριακών της χώρας

Επιστολή της Συνεργασίας Ανεξάρτητων

Σχημάτων Εφοριακών                                                                                                      24-08-2012

 

Θέμα: «Απ΄ τα τσακάλια δε γλυτώνεις μ΄ ευχές και παρακάλια». Κ. Βάρναλης

 

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι μάσκες έχουν ήδη πέσει. Μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας μας με τον αν. υπουργό Σταϊκούρα κάθε ψεύτικη ελπίδα που καλλιεργήθηκε από ορισμένους στον κλάδο μας, διαλύθηκε. Ο αν. υπουργός δήλωσε ξεκάθαρα πως οι μειώσεις στο μισθό μας θα συνεχισθούν, η υπερβάλλουσα διαφορά θα περικοπεί περαιτέρω από τον ερχόμενο Νοέμβριο. Σ΄ αυτά έρχονται να προστεθούν η κατάργηση των δώρων, η αύξηση των κρατήσεων, το περαιτέρω πετσόκομμα στα φάρμακα, στη νοσοκομειακή περίθαλψη, στα κοινωνικά επιδόματα, οι αυξήσεις στα καύσιμα και στους φόρους, τα άρπαγμα δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, η διάλυση σε ό,τι έχει μας έχει απομείνει.