Εκτύπωση

Χωρίς ντροπή

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

Βενιζέλος

 Αφού επί δύομιση χρόνια ήταν ο πρωτεργάτης της επίθεσης ενάντια στο δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο, όπως και σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία άλλωστε, ο τέως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός των Οικονομικών, άλλαξε, δήθεν, τροπάριο.

Εκτύπωση

Το σταυροδρόμι της 17ης Ιουνίου

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

 Σταυροδρόμι

4 Οκτωβρίου 2009 έως σήμερα, μια μέρα του Μαΐου του έτους 2012. Στην Ελλάδα, σε μια χώρα “πολιτισμένη”, σε μια χώρα “Ευρωπαϊκή”. Δυόμιση χρόνια κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, συγκυβέρνησης Παπαδήμου, Τρόικας, Δ.Ν.Τ., Μνημονίου. Πολιτική βασισμένη στον φόβο και την τρομοκρατία των πολιτών. Για το καλό μας .... για να μας σώσουν!

Εκτύπωση

Unsere neue Währung heißt: Geuro

Posted in Απόψεις

Του Λ. Μαυρουδή

«Και το νέο σας νόμισμα λέγεται: Geuro (Γκέουρο)»

Στις 23 Φεβρουαρίου 2012 είχαμε αναδημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ άρθρο της κας Μίκα Κοντορούση σχετικό με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Die Welt", στο οποίο ο επικεφαλής της γερμανικής ένωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Mario Ohoven και ο οικονομολόγος στο Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών του Χάλλε, Oliver Holtemöller υποστηρίζουν ότι προκειμένου να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα "ευρωπαϊκό ηλεκτροσόκ", η Ελλάδα θα πρέπει να καταφύγει σε μία λύση: Τη χρήση διπλού νομίσματος.

"Να πραγματοποιούνται δηλαδή οι εθνικές συναλλαγές τόσο σε ευρώ, όσο και σε δραχμές"

Εκτύπωση

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ

Posted in Κείμενα Δωδεκανήσου

Ρόδος, 17 Μαΐου 2012

Ανοιχτή επιστολή

 

Φίλε φορολογούμενε,

          Με αφορμή τα συνεχιζόμενα περιστατικά λεκτικής ή και φυσικής βίας που ασκούνται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας (αλλά και στη Ρόδο) σε βάρος εφοριακών υπαλλήλων, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

          Οι εφοριακοί είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, που εφαρμόζουν Νόμους. Είμαστε αυτοί που πρώτοι δοκιμάσαμε τα μέτρα του Μνημονίου, με μειώσεις έως και 50% στους μισθούς μας!!!

          Δουλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, με το μισό προσωπικό, και με όλη την πίεση των πολιτών από πάνω μας. Έχουμε μετατραπεί σε αποδέκτες της κοινωνικής δυσαρέσκειας για τα χαράτσια, τους φόρους, τις έκτακτες εισφορές και όλη την άδικη φορολογική πολιτική που έχει επιβληθεί σε όλους μας.

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ

  • Να στρέψεις την οργή σου ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ και είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την κρίση.
  • Να πιέσεις κι εσύ οι εφορίες να είναι υπηρεσίες φορολογικής δικαιοσύνης, αναδιανομής του πλούτου, εξυπηρέτησης του πολίτη και πάταξης της φοροδιαφυγής.
  • Να καταργηθούν τα χαράτσια, τα μνημόνια, να υπάρξει δίκαιη φορολογική πολιτική σε όσους κατέχουν και όσους φοροδιαφεύγουν.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ