Εκτύπωση

Στο ίδιο έργο θεατές...

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

... αλλά με διαφορετικούς ηθοποιούς.

Ήδη οι προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις αποτελούν μια ''κακή'' ανάμνηση. Ήδη οι δηλώσεις περί κατάργησης του αποτυχημένου (?) και απάνθρωπου μέτρου του χαρατσιού από τον πρώην αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργό αποτελούν ιστορία.

Εκτύπωση

Ποια αντιμετώπιση είχαν οι προτάσεις της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων Εφοριακών στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ. στις 11/7/2012 (συν μερικά σχόλια)

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

  1. Με δεδομένη την κατακόρυφη πτώση των εισοδημάτων όλων των Ελλήνων και το γεγονός ότι πλέον όλοι οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν πολύ αυξημένο φόρο σε σχέση με πέρυσι  για εισοδήματα που δεν υπάρχουν φέτος προτείνουμε να γίνει πράξη άμεσα η εξαγγελία ότι ο πολίτης θα πληρώνει για φόρους και δάνεια ποσό ίσο με το 30% του μηνιαίου εισοδήματός του. Άλλως με 1% επιτόκιο ληξιπρόθεσμης οφειλής το κεφάλαιο δεν θα αποπληρώνεται ποτέ, με αποτέλεσμα την γιγάντωση των ληξιπροθέσμων οφειλών. ← Ψηφίστηκε το ποσό που θα πληρώνει ο πολίτης κάθε μάνα για δάνεια και φόρους αθροιστικά να μην ξεπερνάει το 30% του εισοδήματος.

Εκτύπωση

Αυταπάτες

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

 

Αυταπάτες


 

Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή:

"Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τους στόχους. Πρέπει να αλλάξουν όσα εμποδίζουν να επιτύχουμε τους στόχους".

"Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας … είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους, στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πτυχές του προγράμματος".

Εκτύπωση

Οι τέσσερις άμεσες προτάσεις της ΠΟΕ ΔΟΥ για θέματα φορολογίας

Posted in Ανακοινώσεις ΠΟΕ ΔΟΥ

προτάσεις

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΟΜΗΡΟΥ 18 - 10672 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210-3622707 - FAX: 210-3638782 - www.poedoy.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα 28-6-2012
Αρ. Πρωτ.: 55

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4 ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ


1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ - ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΗ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ