Εκτύπωση

Σχέδια επί χάρτου μόνο

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

Ούτε ένα μήνα δεν ''ίσχυσε'' η ΠΟΛ 1090/2012 περί αυτοματοποιημένης διαδικασίας επιστροφής του ΦΠΑ. Συγκεκριμένα, εκδόθηκε στις 2/4/2012 και προέβλεπε την αυτόματη επιστροφή του ΦΠΑ μέσω του συστήματος Taxisnet με τη βοήθεια του συστήματος Elenxis.

Ήδη από χθες όμως κοινοποιήθηκε το έγγραφο 1068730/2012 με το οποίο η αυτοματοποιημένη διαδικασία παραπέμφθηκε στις καλένδες (προσωρινά όπως διατείνονται οι ιθύνοντες), λόγω αδυναμίας του δικτύου Taxisnet.

Οι '' κακές γλώσσες''  υποστηρίζουν  ότι επρόκειτο για ένα ακόμη προεκλογικό τέχνασμα της συγκυβέρνησης ώστε να αλιευθούν μερικοί ψήφοι από επιχειρηματίες οι οποίοι στηρίζουν την επιβίωσή τους στα ποσά των επιστροφών.

"Τα πάντα θα γίνονται με ένα κλικ", μας έταζαν, στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, οι  Ραγκούσης και Παπανδρέου. Φευ.

Σημείωση: Το ανωτέρω  κείμενο δεν εκφράζει απαραίτητα τα υπόλοιπα μέλη της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων.

Εκτύπωση

Δεν καταλάβανε απολύτως τίποτα

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

Οι εκλογές τελείωσαν, τα αποτελέσματα οριστικοποιήθηκαν.

Ο λαός θα περίμενε φυσικά πως τα δύο  κόμματα εξουσίας του παρελθόντος θα είχαν πάρει το μήνυμα, κατά την προσφιλή τους έκφραση.

Βλέπουμε στα γνωστά μέσα παραπληροφόρησης το ύφος τους,  που αντικατοπτρίζει τη σκέψη τους. Υπεροψία, αυτοκρατορική συμπεριφορά, σαν να μην υπήρξε ουδέποτε η 6η του Μάη, σαν να μην έγινε απολύτως τίποτα. Συνεχίζουν να υποστηρίζουν με μανία το μνημόνιο, συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για την χώρα μας, συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως έχουν το αλάθητο, συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως η χώρα έχει "ειδικό σκοπό" την εξυπηρέτηση των τοκογλύφων τραπεζιτών.

Τίποτα δεν κατάλαβαν. Ίσως όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ίσως τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον πολιτικό αφανισμό τους.

Η πόρτα του κλουβιού μας άνοιξε, λίγο θέλει ο Λαός μας να ξαναπετάξει, λίγο ακόμη θέλει να σβήσει τους δύο εργολαβικούς κυβερνήτες της Μεταπολίτευσης, λίγο θέλει να ακολουθήσει ένα δρόμο διαφορετικό,  φιλικό για τον  ίδιο.

Σημείωση: Το ανωτέρω  κείμενο δεν εκφράζει απαραίτητα τα υπόλοιπα μέλη της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων.

 

Εκτύπωση

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ

Posted in Κείμενα Καβάλας

ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

«ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ»

 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΔΡΑΜΑΣ

 

Καβάλα, 11 Οκτωβρίου 2011

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

          Στο πιο αβέβαιο οικονομικό, εργασιακό και χωρίς να υπερβάλλει κανείς επικίνδυνο ακόμη και για την εθνική ακεραιότητα περιβάλλον που διαμορφώνεται στη χώρα μας, οι νέοι εφοριακοί υπάλληλοι, εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ. των Νομών Καβάλας – Δράμας και μέλη του τοπικού κλαδικού συλλόγου, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μακριά από τις παραδοσιακά πολιτικά προσκείμενες παρατάξεις, ανεξάρτητα από τις προσωπικές πολιτικές μας πεποιθήσεις, σε μία κοινή προσπάθεια να συμμετέχουμε, να επηρεάσουμε, να διαμορφώσουμε ύφος και ήθος και ακόμη περισσότερο να αναλάβουμε την ευθύνη στα συμμετοχικά όργανα του συλλόγου, σεβόμενοι πάντα τις καταστατικές διατάξεις, την ιστορική πορεία και τις κατακτήσεις του.