Εκτύπωση

Αν η αλήθεια δεν μας συμφέρει ...

  Logo SAS  Facebook

23 Ιανουαρίου 2019

Να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι

ΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ… ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !

Η Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων έχει αποδείξει ότι διαφέρει παρασάγγας από τις άλλες παρατάξεις. Απεξαρτημένοι από κομματικές δεσμεύσεις, με μόνη σκέψη να υπερασπισθούμε τα συμφέροντα των συναδέλφων της πρώτης γραμμής, έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε συνδικαλιστές της “παλιάς κοπής” ούτε απλά “συνθηματολόγοι”.

Στις ανακοινώσεις μας, που δεν συντάσσονται σε κομματικά γραφεία, αλλά είναι προϊόν επεξεργασίας συναδέλφων που εργάζονται σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής, προσπαθούμε να μην μένουμε σε συνθήματα, αλλά με επιστημονικό τρόπο να αποδομούμε κάθε προσπάθεια της Διοίκησης να υπονομεύσει τον εργασιακό μας βίο, προσπαθούμε να υποβάλλουμε προτάσεις και να προτείνουμε λύσεις για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι Υπηρεσίες μας.

Το ίδιο πράξαμε και με τις αναγκαστικές μεταθέσεις που σχεδιάζει η Διοίκηση της Α.Α.Δ.Ε.. Στην πεντασέλιδη ανακοίνωσή μας της 15.01.2019 με τίτλο “Το rotation είναι σαν ρόδα. Γυρίζει όμως; …” που μπορεί κανείς να διαβάσει στην ιστοσελίδα μας (www.sas-eforiakon.gr), απευθυνόμενοι και στον κ. Πιτσιλή αποδείξαμε ότι οι αναγκαστικές μετακινήσεις δίχως συναίνεση και εκτός υπηρεσιακών συμβουλίων, μαζί με τα ατομικά συμβόλαια, τους ανέφικτους στόχους, τις δεκάδες εντολές ανά ελεγκτή, το κλείσιμο των Δ.Ο.Υ. και το πολυδαίδαλο γραφειοκρατικό σύστημα αξιολόγησης που παρακολουθεί τον υπάλληλο σε κάθε βήμα του, δίνουν ουσιαστική τροφή σε όσους πιστεύουν ότι μπορεί τελικά το σχέδιο να είναι η απαξίωση του έργου των ελεγκτών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ταυτόχρονα, θέσαμε υπ’ όψιν του Διοικητή οκτώ (8) προτάσεις για το πώς πρέπει να λειτουργούν τα Τμήματα Ελέγχου, προτάσεις που ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι συνάδελφοι συνέταξαν από την εμπειρία τους και την καθημερινή τους αγωνία. Ειδικά για την εργασιακή καθημερινότητα στα τμήματα ελέγχου, έχουμε συντάξει και αποστείλει προς όλους και ξεχωριστή τετρασέλιδη ανακοίνωση στις 02.12.2018, την οποία μπορείτε στην παραπάνω ιστοσελίδα μας.

Παρότι αυτές μας τις ανακοινώσεις τις έχουμε αποστείλει στην Ομοσπονδία και έχουν κοινοποιηθεί από αυτήν σε όλους τους συλλόγους και σε όλους τους συναδέλφους, ορισμένα στελέχη της Δ.Α.Κ.Ε. κάνουν ότι δεν τις διάβασαν. Λόγω της ένδειας των επιχειρημάτων τους και της αδυναμίας τους να εκφέρουν λόγο πειστικό και όχι συνθήματα, προσπάθησαν σε περιοδεία τους στη Φ.Α.Ε. Αθηνών (και πιθανόν και σε άλλες υπηρεσίες) να συκοφαντήσουν τη Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων.

Όχι φίλοι της Δ.Α.Κ.Ε., δεν είμαστε υπέρ των μετακινήσεων. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε την ανακοίνωσή μας της 15.01.2019 (ξέρουμε ότι είναι πέντε σελίδες και ίσως είστε κουρασμένοι από τις κομματικές σας υποχρεώσεις, αλλά οι περισσότεροι από σας έχετε συνδικαλιστικές απαλλαγές) και πιστεύουμε ότι θα καταλάβετε.

Αντί να συκοφαντείτε και να παραποιείτε τις θέσεις της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων, κάντε κάτι χρήσιμο για τον κλάδο : Ελάτε να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε όλες οι παρατάξεις από κοινού, ώστε να πηγαίνει η Ομοσπονδία στις συναντήσεις με τη Διοίκηση ενωμένη και εξοπλισμένη με επιχειρήματα αντί ο καθείς να λέει αυτά που του “κατεβαίνουν στο κεφάλι” την τελευταία στιγμή.

Οι κομματικές σας επιδιώξεις και πρακτικές δεν ενδιαφέρουν τον κλάδο και καλό θα είναι να τις αφήσετε απ’ έξω.

  • Ιστοσελίδα : www.sas-eforiakon.gr

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : info@sas-eforiakon.gr

  • Ομάδα στο facebook : ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ Εφοριακών

  • Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6939846206 Μαλιβίτσης Νικόλαος (malivi@otenet.gr) - 6977770843 Τσαγκαράκης Γεώργιος (gtsagkarakis_2006@yahoo.gr) –6974603920 Χουνουζίδης Κωνσταντίνος (kchoun@yandex.com)

  Logo SAS  Facebook