Εκτύπωση

Με τα τρακτέρ στην Εφορία Πρέβεζας οι αγρότες

Posted in Αναδημοσιεύσεις

ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΓΡΟΤΕΣ

Αγροτικό συλλαλητήριο πραγματοποίησαν σήμερα στην Πρέβεζα οι αγρότες ενάντια στα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης.

Μαζί με τα τρακτέρ τους συγκεντρώθηκαν στον Φόρο, απ' όπου ξεκίνησαν πορεία έως την Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας όπου και παρέδωσαν ψήφισμα στον προϊστάμενο της Εφορίας.

Για λίγη ώρα αποκλείστηκε το κτήριο της Εφορίας ενώ τα τρακτέρ είχαν παραταχθεί επί της Λ. Ειρήνης. Η κυκλοφορία διακόπηκε για περίπου μια ώρα και τα οχήματα με τη βοήθεια της Τροχαίας εκτρέπονταν σε παράπλευρες οδούς.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν, η Παμπρεβεζάνικη επιτροπή αγώνα, οι Αγροτικοί Σύλλογοι «Δήμητρα», «Νικόπολη», «Συρρακιωτών Πρέβεζας», « Φλάμπουρων», ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιειών Δήμου Πρέβεζας, ο Αγελαδοτροφικός Συνεταιρισμός, το Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων (παράρτημα Πρέβεζας). Την συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών εξέφρασε εκ μέρους του δήμου Πρέβεζας ο αντιδήμαρχος Παύλος Σαραμπασίνας.

Πηγή: pamepreveza.gr

Comments Disclaimer - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

  • Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο στις ενότητες "Αναδημοσιεύσεις" και "Απόψεις". Για σχολιασμό σε άρθρα των άλλων ενοτήτων μπορεί να δημιουργηθεί από εγγεγραμμένους χρήστες νέο άρθρο στις "απόψεις".
  • Σχόλια που περιέχουν σύνδεσμο σε άλλες σελίδες θα εγκρίνονται από τους διαχειριστές της σελίδας πριν εμφανιστούν
  • Δημοσιεύσεις παλιότερες από 30 μέρες δεν θα μπορούν να σχολιαστούν.
  • Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή προσωπικά. H sas-eforiakon.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της.  Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η sas-eforiakon.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.
  • Για αναφορές σχολίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές της σελίδας ή την Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων