Εκτύπωση

Αγρότης «έσπασε» τη ΔΟΥ Ηρακλείου επειδή του έκοψαν την επιδότηση

Posted in Αναδημοσιεύσεις

Αγρότης «έσπασε» τη ΔΟΥ Ηρακλείου επειδή του έκοψαν την επιδότηση (Photos) - Media

Γυαλιά – καρφιά έκανε την εφορία Ηρακελίου ένας αγρότης, όταν έμαθε υπήρξε πρόβλημα με την επιδότησή του, ύψους 20.000€, η οποία μπλοκαρίστηκε.

Όπως αναφέρει το cretalive, o αγρότης στο άκουσμα των δυσάρεστων άρχισε να σπάει τζάμια και να καταστρέφει, μπροστά στους εμβρόντητους επισκέπτες και υπαλλήλους.

Ούτε ο προϊστάμενος της ΔΟΥ  δεν μπόρεσε να ηρεμήσει τον εξαγριωμένο αγρότη και ειδοποίησε την αστυνομία.

Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί ο αγρότης είχε αποχωρήσει.

http://www.topontiki.gr/article/152888/agrotis-espase-ti-doy-irakleioy-epeidi-toy-ekopsan-tin-epidotisi-photos#.Vm7zl6FIqYU.facebook

Comments Disclaimer - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

  • Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο στις ενότητες "Αναδημοσιεύσεις" και "Απόψεις". Για σχολιασμό σε άρθρα των άλλων ενοτήτων μπορεί να δημιουργηθεί από εγγεγραμμένους χρήστες νέο άρθρο στις "απόψεις".
  • Σχόλια που περιέχουν σύνδεσμο σε άλλες σελίδες θα εγκρίνονται από τους διαχειριστές της σελίδας πριν εμφανιστούν
  • Δημοσιεύσεις παλιότερες από 30 μέρες δεν θα μπορούν να σχολιαστούν.
  • Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή προσωπικά. H sas-eforiakon.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της.  Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η sas-eforiakon.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.
  • Για αναφορές σχολίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές της σελίδας ή την Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων