Εκτύπωση

Μοίρασε «λουκέτα» η ΑΑΔΕ στο τριήμερο της Αποκριάς

Posted in Αναδημοσιεύσεις

Εκατοντάδες φορολογικές παραβάσεις εντόπισε και βεβαίωσε η Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα κατά τη διάρκεια του προηγουμένου εορταστικού τριημέρου.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φορολοταρίας - Δείτε αν κερδίσατε  

Στην Πάτρα η Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων διενήργησε ελέγχους σε 102 επιχειρήσεις εστίασης, parking, καρναβαλικών γκρουπ, καταστήματα στολών, επιχειρήσεις ψυχαγωγίας, κ.α. και εντόπισε και βεβαίωσε φορολογικές παραβάσεις στις 66, ήτοι το ποσοστό παραβατικότητας ήταν 64,70%. Η ΑΑΔΕ προχώρησε σε 2 αναστολές λειτουργίας και στην κατάσχεση παραβιασμένου φορολογικού μηχανισμού.

Στην Αττική το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και τη Καθαρά Δευτέρα έγιναν 104 έλεγχοι και εντοπιστήκαν 71 επιχειρήσεις που είχαν υποπέσει σε παραβάσεις (ποσοστό παραβατικότητας 68,27%). Μάλιστα, σε τέσσερις περιπτώσεις μπήκαν και άμεσα «λουκέτα» στις επιχειρήσεις.

Η Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων της Αττικής έβαλε λουκέτο σε επιχείρηση εστίασης στο Μαραθώνα για τη μη έκδοση αποδείξεων αξίας 897,40 ευρώ, σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα για τη μη έκδοση 100 αποδείξεων αξίας 600 ευρώ. Σε ψαροταβέρνα στη Χαλκίδα για τη μη έκδοση 15 αποδείξεων αξίας 1.115,07 ευρώ.

Στη Θεσσαλονίκη έγιναν 102 έλεγχοι και εντοπίσθηκαν 60 παραβάτες, ήτοι η παραβατικότητα ήταν στο 59%. Στις συνολικά 276 παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ακολούθησαν και πέντε άμεσες αναστολές λειτουργίας καταστημάτων.

http://www.cnn.gr/oikonomia/story/118993/moirase-loyketa-i-aade-sto-triimero-tis-apokrias

Comments Disclaimer - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

  • Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο στις ενότητες "Αναδημοσιεύσεις" και "Απόψεις". Για σχολιασμό σε άρθρα των άλλων ενοτήτων μπορεί να δημιουργηθεί από εγγεγραμμένους χρήστες νέο άρθρο στις "απόψεις".
  • Σχόλια που περιέχουν σύνδεσμο σε άλλες σελίδες θα εγκρίνονται από τους διαχειριστές της σελίδας πριν εμφανιστούν
  • Δημοσιεύσεις παλιότερες από 30 μέρες δεν θα μπορούν να σχολιαστούν.
  • Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή προσωπικά. H sas-eforiakon.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της.  Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η sas-eforiakon.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.
  • Για αναφορές σχολίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές της σελίδας ή την Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων