Εκτύπωση

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Απόφαση Εφετείου Ιωαννίνων περί αποκλεισμού συναδέλφου από τις κρίσεις προϊσταμένων

Posted in Ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ

ADEDY Logo

Επιστολές Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σχετικά με την απόφαση του Εφετείου Ιωαννίνων περί αποκλεισμού συναδέλφου από τις κρίσεις προϊσταμένων

Μετά από την υπ' αριθμ. 7/2018 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων περί κατάργησης του άρθρου 24Α του Ν. 4369/2016 που αφορά τις κρίσεις Προϊσταμένων, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απέστειλε επιστολή στην Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα. Γεροβασίλη, ζητώντας να μην ισχύσει το κώλυμα μη συμμετοχής στις κρίσεις αυτές για όσους δεν έλαβαν μέρος στις διαδικασίες αξιολόγησης.

Παράλληλα η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απέστειλε σε όλες τις ομοσπονδίες της επιστολή, για να ενημερώσουν τα μέλη τους ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες βάσει αυτής της απόφασης (δεδικασμένο) του Εφετείου Ιωαννίνων, διότι -όπως πιστεύει- είναι αβέβαιο να την ενστερνιστεί η κα. Υπουργός απαλείφοντας από τις προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων προϊσταμένων το κώλυμα που αναφέρεται σχετικά με τη μη συμμετοχή σε αυτές τις κρίσεις, των υπαλλήλων που δεν συμμετείχαν στις διαδικασίες αξιολόγησης.

Δείτε εδώ την υπ' αριθμ. 7/2018 απόφαση του Εφετείου Ιωαννίνων.

Δείτε εδώ την επιστολή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προς στην Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης υπουργό κα. Γεροβασίλη.

Δείτε εδώ την επιστολή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προς όλες τις ομοσπονδίες-μέλη της.

Comments Disclaimer - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

  • Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο στις ενότητες "Αναδημοσιεύσεις" και "Απόψεις". Για σχολιασμό σε άρθρα των άλλων ενοτήτων μπορεί να δημιουργηθεί από εγγεγραμμένους χρήστες νέο άρθρο στις "απόψεις".
  • Σχόλια που περιέχουν σύνδεσμο σε άλλες σελίδες θα εγκρίνονται από τους διαχειριστές της σελίδας πριν εμφανιστούν
  • Δημοσιεύσεις παλιότερες από 30 μέρες δεν θα μπορούν να σχολιαστούν.
  • Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή προσωπικά. H sas-eforiakon.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της.  Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η sas-eforiakon.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.
  • Για αναφορές σχολίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές της σελίδας ή την Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων