Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα και ανακοινώσεις από τους ανά την επικράτεια συμμετέχοντες στη συνεργασία

Εκτύπωση

Ενημέρωση για τη συνεδρίαση του Γ.Σ. της 25/06/14 και τη συνάντηση με τον κ. Σταϊκούρα

logo

Το Γ.Σ. άρχισε γύρω στις 10:00 και… διακόπηκε! Γύρω στα 40 άτομα πήγαμε στο γραφείο του υφυπουργού κ. Σταϊκούρα (φτάσαμε μέχρι την πόρτα του), επειδή είχαν επανειλημμένα αναβληθεί ραντεβού. Θυμίζω ότι μας χρωστούσε από το Πάσχα την απάντησή του για τα 110 εκατομμύρια που είναι «παρκαρισμένα» σε τραπ. λογαριασμό στην ΤτΕ από τις κρατήσεις μας για τη Β΄ επικουρική. Δεν μας περίμενε, έγιναν οι σχετικές πιέσεις και δέχτηκε να συναντήσει αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΔΟΥ και της ΟΣΥΟ το βράδυ στις 9.

 

Εκτύπωση

Παραίτηση Προϊσταμένου Κτηματικής Ν. Πέλλας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τον κ. Γούναρη

Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Υπ. Οικ/κών

(Με αφορμή τη διαδικασία της αξιολόγησης)

Κύριε Γενικέ

Από τις 21-4-2008 ασκώ τα καθήκοντα του Προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Πέλλας, που κρίθηκα με την αριθ. πρωτ. 1042301/996 / 0001 Α/ φ. 16/ 31-3-2008 Απόφαση Υφυπ. Οικ/μίας & Οικ/κών. Από 29-3-2010 οπότε και έληξαν αυτοδίκαια οι θητείες των προϊσταμένων, εξακολουθώ να ασκώ να καθήκοντα του Προϊσταμένου αφού μέχρι σήμερα δεν έχει οριστεί άλλος στη θέση αυτή.

Εκτύπωση

Σύλλογος Ημαθίας-Πέλλας-Πιερίας: "Πολύ πίσω από τις ανάγκες η ΠΟΕ-ΔΟΥ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ                                           ΒΕΡΟΙΑ 03/06/2014

ΔΟΥ ΝΟΜΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ                                            ΑΡ. ΠΡΩΤ. 49

ΠΙΕΡΙΑΣ                                                                                             ΠΡΟΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 131                                                                                  ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2

59100 ΒΕΡΟΙΑ                                                                                                10562 ΑΘΗΝΑ http://www.eforiakos.gr                                                      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ

                                                                                                   ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

                                                                                                                  ΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ.

Οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, πέραν όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε από τις εφαρμοζόμενες μνημονιακές πολιτικές, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πρωτόγνωρη και παράλογη απόφαση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την εφαρμογή της αξιολόγησης σύμφωνα με το Ν.4250/2014.

Εκτύπωση

Κάλεσμα του Συλλόγου Διοικ. Προσωπικού του ΕΚΠΑ για τις καθαρίστριες

Ο σύλλογος διοικητικού προσωπικού του ΕΚΠΑ καλεί τη Δευτέρα, 2 Ιουνίου, 6μ.μ., στο ΕΚΑ (3ης Σεπτεμβρίου 48 Β), εργαζόμενους, ανέργους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συναδέλφους σε διαθεσιμότητα, συνδικαλιστές και σωματεία σε σύσκεψη συντονισμού με στόχο την από κοινού κινητοποίησή μας στις 10 Ιουνίου, ημέρα εκδίκασης του αιτήματος του Υπουργείου Οικονομικών για αναστολή και ακύρωση της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου υπέρ των καθαριστριών.

Απαιτούμε:

- Άμεση εφαρμογή της δικαστικής απόφασης που υποχρεώνει το Υπουργείο Οικονομικών να δεχθεί τις εργαζόμενες πίσω στις δουλειές τους με τους ίδιους όρους που ίσχυαν πριν αυτές τεθούν σε διαθεσιμότητα
- Παραίτηση της κυβέρνησης από τα ένδικα μέσα ενάντια στην απόφαση αυτή

Ο αγώνας των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών είναι αγώνας όλων μας. Είναι αγώνας για την κατάργηση της διαθεσιμότητας και των απολύσεων. Μια ενδεχόμενη αρνητική απόφαση του Αρείου Πάγου θα επηρεάσει το σύνολο των προσφυγών των διαθέσιμων συναδέλφων στα δικαστήρια. Η δικαίωσή τους θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα στην πολιτική της διαθεσιμότητας/των απολύσεων.

Στη σύσκεψη στην οποία καλεί και η ΠΟΣΠΕΡΤ, θα συζητηθεί και η διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 11/6 για τον ένα χρόνο αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Εκτύπωση

Τα τελευταία νέα για το ζήτημα των καθαριστριών μας

Διαβάστε στους επόμενους συνδέσμους τα τελευταία νέα για το ζήτημα της άρνησης εκτέλεσης της δικαστικής απόφασης από το Υπουργείο Οικονομικών

 

Δελτίο Τύπου της ΠΟΕ ΔΟΥ για την άρνηση εκτέλεσης της δικαστικής απόφασης για τις καθαρίστριες.

 

Μηνυτήρια αναφορά

 

Δημοσίευση ιστοσελίδας για το σχετικό ζήτημα 

 

Δημοσίευση ιστοσελίδας Νο 2

 

Δημοσίευση ιστοσελίδας Νο 3