Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα και ανακοινώσεις από τους ανά την επικράτεια συμμετέχοντες στη συνεργασία

Εκτύπωση

Ανακοίνωση της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων για την κατάσταση στις Υπηρεσίες μας

logo

 

 

Δεκεμβρίου 2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Τα τρία τελευταία «μνημονιακά» χρόνια έχουν συρρικνωθεί οι υπηρεσίες και οι δομές του Υπουργείου Οικονομικών, δίχως να έχει εξηγηθεί μέχρι τώρα το όποιο οικονομικό όφελος υπήρξε.

 

Τα αποτελέσματα της αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών, ιδίως των Δ.Ο.Υ., έχουν προσθέσει πολλά και ποικίλα προβλήματα, τόσο στους εργαζόμενους, όσο και στους φορολογούμενους. Οι Δ.Ο.Υ. υποδοχής δεν μπορούν πια να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, με συνέπεια αυτοί να συνωστίζονται σε ατέλειωτες ουρές, να υπάρχει εκνευρισμός και καθημερινή ένταση. Η φυγή εκατοντάδων υπαλλήλων κάθε χρόνο έχει πολλαπλασιάσει τη δουλειά μας, χωρίς αυτή πλέον να μπορεί να βγει σε πέρας.

Εκτύπωση

Απόφαση μετακίνησης προσωπικού από το ΣΔΟΕ στις ΔΟΥ

 

 

Δείτε εδώ την απόφαση του Υπουργού και του Υφυπουργού Οικονομικών για τη μεταφορά προσωπικού από το ΣΔΟΕ προς την Κεντρική Υπηρεσία και προς τις Ειδικές Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες και Περιφερειακές Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.) 

 

 

 

Εκτύπωση

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων στις ΔΟΥ στο ΓΣ της 27/09/2013

http://protovouliaergazomenondoy.blogspot.gr/

«ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ» ή μήπως όχι;

Η παραπάνω φράση έχει γίνει της μόδας τον τελευταίο καιρό σχεδόν από κάθε πλευρά – παράταξη του συνδικαλιστικού κινήματος – γενικά – αλλά & στην ΠΟΕ - Δ.Ο.Υ.

Τι εννοεί όμως ο καθένας με αυτό και κυρίως τι κάνει για να το υλοποιήσει;

  • Είναι «ενότητα» η όψιμη ανακάλυψη του «συντονισμού» ως δήθεν απαράβατου όρου για οποιαδήποτε κινητοποίηση ανάμεσα σε ομοσπονδίες που ποτέ δεν έδωσαν κοινές μάχες και μάλιστα υπό τον «υψηλό συντονισμό» της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος ποτέ δεν επιτυγχάνεται;
Εκτύπωση

Ανακοίνωση της Εργατικής Αλληλεγγύης Εφοριακών για τη ΔΕΘ

 

                                  

εργατική αλληλεγγύη

                    Εφοριακών Ημαθίας-Πέλλας-Πιερίας

 

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Των μνημονίων, των απολύσεων, της επιστράτευσης εργαζομένων,

 του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.

            Στις 7 Σεπτέμβρη, το Σάββατο στις 6 μμ., στη Θεσσαλονίκη τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι θα δώσουμε δυναμική απάντηση στον φοβισμένο, απ’ την οργή του κόσμου, Σαμαρά, που για 2η χρονιά θα έρθει σαν κλέφτης για τα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ.

Η οργή μας ξεχειλίζει: