Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα και ανακοινώσεις από τους ανά την επικράτεια συμμετέχοντες στη συνεργασία

Εκτύπωση

Αξιολόγηση Δημοσίων Υπαλλήλων 2012

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων που θα διεξαχθεί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της κυβέρνησης το προσεχές διάστημα εντός του 2012, θα διαμορφώνουν μια σειρά κριτηρίων τα οποία θα οδηγούν σε μια τελική βαθμολογία-μοριοδότηση που θα κρίνει την παραμονή του υπαλλήλου ή την μετάβασή του στη "νέας μορφής εφεδρεία" που ευαγγελίζεται το κυβερνητικό επιτελείο. 

 

Εκτύπωση

Ποια αντιμετώπιση είχαν οι προτάσεις της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων Εφοριακών στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ. στις 11/7/2012 (συν μερικά σχόλια)

  1. Με δεδομένη την κατακόρυφη πτώση των εισοδημάτων όλων των Ελλήνων και το γεγονός ότι πλέον όλοι οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν πολύ αυξημένο φόρο σε σχέση με πέρυσι  για εισοδήματα που δεν υπάρχουν φέτος προτείνουμε να γίνει πράξη άμεσα η εξαγγελία ότι ο πολίτης θα πληρώνει για φόρους και δάνεια ποσό ίσο με το 30% του μηνιαίου εισοδήματός του. Άλλως με 1% επιτόκιο ληξιπρόθεσμης οφειλής το κεφάλαιο δεν θα αποπληρώνεται ποτέ, με αποτέλεσμα την γιγάντωση των ληξιπροθέσμων οφειλών. ← Ψηφίστηκε το ποσό που θα πληρώνει ο πολίτης κάθε μάνα για δάνεια και φόρους αθροιστικά να μην ξεπερνάει το 30% του εισοδήματος.

Εκτύπωση

Σχολιασμός 25ου Συνεδρίου ΠΟΕ ΔΟΥ

Μια εικόνα και χίλιες (περίπου) λέξεις για το 25ο συνέδριο της ΠΟΕ ΔΟΥ.

 
 

 

Νομίζουμε πως το παραπάνω σκίτσο του Ειρηναίου (Ρένου)  Κανδηλογιαννάκη, από τους Ανεξάρτητους Εφοριακούς Ανατολικής Κρήτης αντικατοπτρίζει πλήρως την ουσία του Συνεδρίου.
Για πολλούς από εμάς, της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων, ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαμε σε ανάλογη διαδικασία, όπως το Συνέδριο αυτό. Οι προσδοκίες μας ήταν υπερβολικά πολλές, ειδικά σε μια περίοδο ισοπέδωσης της ζωής μας, της κοινωνίας μας, της χώρας μας.
Εκτύπωση

Υπηρεσιακά Συμβούλια

yps


Είναι διαθέσιμα για τα μέλη του Φόρουμ της ιστοσελίδας μας οι αποφάσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων (αποσπάσεις-μεταθέσεις κλπ). Είσοδος απο την Σύνδεση Χρήστη. Στη συνέχεια κλικάρετε στο "Φόρουμ" που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του ιστολογίου μας.

Εκτύπωση

Δελτίο τύπου της ΣΑΣ Εφοριακών για τη δίκη του κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη

logo

Αθήνα 7/6/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Με αφορμή την επανάληψη της δίκης του συναδέλφου και Aντιπροέδρου της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ. κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη, μετά τη σύλληψή του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εξεταστικό κέντρο του διαγωνισμού των ελεγκτών στις 18/2/2012, θέλουμε να εκφράσουμε την απερίφραστη συμπαράστασή μας στους δίκαιους συνδικαλιστικούς αγώνες.