Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα και ανακοινώσεις από τους ανά την επικράτεια συμμετέχοντες στη συνεργασία

Εκτύπωση

Κατάταξη σε νέα κλιμάκια εφοριακών υπαλλήλων

Απεστάλη στις υπηρεσίες μας, όπου μπορείτε να το αναζητήσετε,  το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου Δ2Ε 1123817/ΕΞ 2012/10-09-2012 στο οποίο αναφέρονται τα νέα κλιμάκια στα οποία κατατάσσονται οι εφοριακοί υπάλληλοι, σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο.  

Επίσης έχει αποσταλεί το έγγραφο για τα μόρια του μοριακού συστήματος μεταθέσεων. Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων  είναι η 15/12/2012.

Εκτύπωση

Ανακοίνωση Σ.Α.Σ. 25-9-2012

 

H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ στηρίζει τα ψηφίσματα των Γενικών Συνελεύσεων όσων Συλλόγων της χώρας υποστηρίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις μακράς διαρκείας οι οποίες μάλιστα επιβάλλεται να γίνει προσπάθεια να συντονιστούν σε πανελλαδικό και πανεργατικό επίπεδο.

Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ. για τις 26-27-28 Σεπτεμβρίου 2012 παρέχοντας για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ πίστωση χρόνου και αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συλλογική μας αντίληψη και συμμόρφωση με τις δράσεις της ομοσπονδίας.

Αναμένουμε η ομοσπονδία να αναλάβει τον αγώνα αυτόν που επιβάλλουν οι συνθήκες και καθομολογούν όλοι.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να στηρίξουν με ομοψυχία τις τρέχουσες απεργιακές κινητοποιήσεις τιμώντας τη Συλλογική μας ιδέα και τη συναδελφική μας αλληλεγγύη.

 

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ

 

ΤΩΡΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Εκτύπωση

Δυστυχώς ή ευτυχώς...οι μάσκες έπεσαν

logo

                      Προς: Π.Ο.Ε. Δ.Ο.Υ.

           Όλα τα Δ.Σ. Εφοριακών της χώρας

Επιστολή της Συνεργασίας Ανεξάρτητων

Σχημάτων Εφοριακών                                                                                                      24-08-2012

 

Θέμα: «Απ΄ τα τσακάλια δε γλυτώνεις μ΄ ευχές και παρακάλια». Κ. Βάρναλης

 

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι μάσκες έχουν ήδη πέσει. Μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας μας με τον αν. υπουργό Σταϊκούρα κάθε ψεύτικη ελπίδα που καλλιεργήθηκε από ορισμένους στον κλάδο μας, διαλύθηκε. Ο αν. υπουργός δήλωσε ξεκάθαρα πως οι μειώσεις στο μισθό μας θα συνεχισθούν, η υπερβάλλουσα διαφορά θα περικοπεί περαιτέρω από τον ερχόμενο Νοέμβριο. Σ΄ αυτά έρχονται να προστεθούν η κατάργηση των δώρων, η αύξηση των κρατήσεων, το περαιτέρω πετσόκομμα στα φάρμακα, στη νοσοκομειακή περίθαλψη, στα κοινωνικά επιδόματα, οι αυξήσεις στα καύσιμα και στους φόρους, τα άρπαγμα δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, η διάλυση σε ό,τι έχει μας έχει απομείνει.