Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα και ανακοινώσεις από τους ανά την επικράτεια συμμετέχοντες στη συνεργασία

Εκτύπωση

Ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟΥ περί μη συμμετοχής στις εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων

poedoylogo

 

Αθήνα 12.2.2015

Αρ. Πρωτ.: 696

ΠΡΟΣ : Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών

κα ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

Στη έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ –ΔΟΥ στις 12.2.2015 αποφασίσθηκε ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις που συμμετείχαν στο πρόσφατο 26ο Συνέδριο της ΠΟΕ –ΔΟΥ, η ΜΗ συμμετοχή στις εκλογές των αιρετών αντιπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Ζητάμε από την Πολιτική Ηγεσία, την άμεση αναστολή των εκλογικών διαδικασιών, έως ότου δοθεί άμεση και οριστική λύση στην πολυδιάσπαση του κλάδου.

Ζητάμε οριστική νομοθετική επίλυση – ρύθμιση και ένταξη της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, του ΣΔΟΕ και των Κτηματικών Υπηρεσιών σε μια ενιαία Διεύθυνση.

 

                     ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ              ΑΝΝΑ ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥΛΑΚΗ

Εκτύπωση

Ανακοίνωση ΔΑΣ Εφοριακών

   Logo ΔΑΣ Εφοριακών                  

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ

Ομολογεί ότι θα κάνει διαχείριση της φτώχειας

Αποκαλυπτικός ο Γ. Κατρούγκαλος στη χτεσινή συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ

«Δε θα υπάρξει καμιά αποκατάσταση μισθολογικών και εργασιακών απωλειών. Δεν υπάρχουν λεφτά. Σας το λέω ξεκάθαρα, τη φτώχεια θα διαχειριστούμε. Αλλαγές στο μισθολόγιο μπορούμε να συζητήσουμε από το 2016 και μετά». Μ' αυτά τα λόγια συνόψισε τις θέσεις της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο ο νέος αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γ. Κατρούγκαλος, στη συνάντηση που είχε χτες με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Εκτύπωση

Η άποψη της Σ.Α.Σ. για το 26ο Συνέδριο της ΠΟΕ ΔΟΥ

logo

Συνάδελφοι Εφοριακοί,

Η Συνεργασία Ανεξαρτήτων Σχημάτων, έχοντας διαγράψει έναν πλήρη κύκλο τριετούς συνδικαλιστικής δράσης, πιστή στις αρχές της, έρχεται σήμερα να σας ενημερώσει άμεσα και όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά για τα τεκταινόμενα στο 26ο Συνέδριο της Π.Ο.Ε. Δ.Ο.Υ. και να σας επιστήσει την προσοχή: όσο μένουμε αμέτοχοι στα κοινά του  κλάδου μας, όσο αναθέτουμε σε εξαρτημένους και επαγγελματίες συνδικαλιστές την εκπροσώπησή μας, οι μέρες που έρχονται θα είναι  πολύ χειρότερες.

Η ενημέρωση καταλαμβάνει αρκετό χώρο, αλλά μπορούμε πιστεύω όλοι να δαπανήσουμε 10 λεπτά από το χρόνο μας για να ενημερωθούμε για το τι έγινε στις τρεις ημέρες που διήρκησε το συνέδριο.

Έχουμε λοιπόν: