Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

Ανακοινώσεις από τους τοπικούς σύλλογους καθώς και από συνδυασμούς εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ.

Εκτύπωση

Δελτίο Τύπου Συλλόγου Λάρισας

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Βάσει σχεδίου που προτείνεται από την Διοίκηση της Α.Α.Δ.Ε., προωθείται η συγχώνευση των υπηρεσιών του Νομού μας (Α΄Δ.Ο.Υ. και Β΄ Δ.Ο.Υ.) με παράλληλη μείωση του στελεχιακού δυναμικού της νέας ενοποιημένης Δ.Ο.Υ. κατά 33 θέσεις εργασίας, ήτοι εκ των 188, σήμερα, συνολικά υπηρετούντων στις δύο Δ.Ο.Υ. του Νομού Λάρισας, η νέα ενοποιημένη Δ.Ο.Υ. θα διαθέτει μόνον 155.

Εκτύπωση

Κάλεσμα του Συλλόγου Εφοριακών Ανατολικής Κρήτης

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αναφορικά στην απόφαση του τελευταίου Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.  Δ.Ο.Υ. για την κινητοποίηση στις 6 Μαρτίου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος Ανατολικής Κρήτης παρά τις μεγάλες δυσκολίες  που υφίστανται λόγω απόστασης και κόστους μετακίνησης, θα συνδράμει στην προσπάθεια ώστε να μετακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι στην Αθήνα.

Επίσης ο Σύλλογός μας είναι ήδη σε διαδικασία επαφών με πολιτικά πρόσωπα του Νομού μας, προκειμένου να ασκηθεί η απαραίτητη πίεση για να ψηφιστεί σχετική τροπολογία για την προσωπική διαφορά άμεσα καθώς και για θέσπιση ειδικού μισθολογίου το συντομότερο δυνατόν.

Επειδή στο Γενικό Συμβούλιο οι αποφάσεις για τα ανωτέρω θέματα ήταν σχεδόν ομόφωνες θεωρούμε ότι όλοι οι πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι πρέπει να στηρίξουμε ενωμένοι την προσπάθεια αυτή. Δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια μέχρι τον Μάιο είναι υπερβολικά μικρά, για όλους του λόγους που έχουμε αναφέρει στο Γενικό Συμβούλιο, είναι εξαιρετικά σημαντικό τέτοιες προσπάθειες να στηριχθούν από την πλειοψηφία των συλλόγων.

Για τους λόγους αυτούς προτείνουμε αφενός μεν να κινηθούμε όλοι ανάλογα για την άσκηση πίεσης προς τα πολιτικά πρόσωπα  των οικείων νομών αλλά και να στηρίξουμε ως Διοικητικά Συμβούλια τους συναδέλφους  που θέλουν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Θεωρούμε επίσης πως η ηγεσία της Ομοσπονδίας μας (το Γενικό Συμβούλιο και η Εκτελεστική Επιτροπή) πρέπει να αναλάβουν να συντονίσουν την προσπάθεια αυτή, με κάθε πρόσφορο τρόπο, δηλαδή με τηλεφωνικές επικοινωνίες, αποστολή ενημερωτικών σημειωμάτων, αφίσες  κ.λπ. Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε το μέγεθος του προβλήματος ώστε να υπάρξει γενική κινητοποίηση.

Ευχαριστούμε  προκαταβολικά και ελπίζουμε πως όλοι θα προβούμε στις ενέργειες που απαιτεί η περίσταση. 

             Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Εφοριακών Ανατολικής Κρήτης

       Πρόεδρος                                                                                Ο Γραμματέας

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                                      ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ