Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

Ανακοινώσεις από τους τοπικούς σύλλογους καθώς και από συνδυασμούς εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ.

Εκτύπωση

Ανακοίνωση Συλλόγου Ημαθίας Πέλλας Πιερίας για τις κινητοποιήσεις της 7ης Δεκέμβρη

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ                                      ΒΕΡΟΙΑ 4/12/2014

ΔΟΥ ΝΟΜΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ                                    ΑΡ. ΠΡΩΤ. Δ.Υ.

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 131

59100 ΒΕΡΟΙΑ                                                                        

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΩΡΑ 17:00

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ NEOY ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 / 12 / 2014

Στις 27 Νοέμβρη χιλιάδες εργαζόμενοι βγήκαν στο δρόμο απεργώντας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης του ΔΝΤ της ΕΕ και του κεφαλαίου. Έδωσαν έτσι τη δική τους απάντηση, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τρόικα και κυβέρνηση να διαλύσουν ακόμη περισσότερο τις ζωές μας.         

Εκτύπωση

Ψηφίσματα Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Ημαθίας-Πέλλας-Πιερίας

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

ΨΗΦΙΣΜΑ - ΑΠΟΦΑΣΗ

της ετήσιας  γενικής συνέλευσης της 23/10/2014

του συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ.

Νομών Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας

            Οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Οικονομικών αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την εφαρμογή του Ν.4250/2014 για την «αξιολόγηση», με τον οποίο θεσπίζονται ισοπεδωτικές διαδικασίες,

Εκτύπωση

Και ο σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας δεν συμμετέχει στην "αξιολόγηση"

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03/07/2014 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Pantelidis, στην Πτολεμαΐδα, με θέμα την αξιολόγηση αποφασίστηκε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

 

ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ & ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ!

ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Εμείς που συνυπογράφουμε αυτό το κείμενο, δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία της ‘’αξιολόγησης’’ που προωθεί η κυβέρνηση, για τους λόγους που με επάρκεια έχουν αναλύσει Γενικές Συνελεύσεις, Δ.Σ. Συλλόγων, η ΠΟΕ ΔΟY και η ΑΔΕΔΥ. Κείμενα και αποφάσεις, στα οποία με σαφήνεια αποτυπώνεται η βεβαιότητα ότι πίσω από αυτή τη διαδικασία κρύβονται νέες απολύσεις, μειώσεις μισθών κλπ.

Συμμετέχουμε στον αγώνα της απεργιακής αποχής από την αξιολόγηση,   όπως αναλύεται στο από 13/5/2014 εξώδικο που έχει κοινοποιηθεί νόμιμα σε όλα τα υπουργεία και στο υπουργείο Οικονομικών.

Η αξιοπρέπειά μας, οι ανθρώπινες αξίες μας, η αναγκαία αλληλεγγύη μεταξύ συναδέλφων, η υποχρέωση υλοποίησης αποφάσεων συνδικαλιστικών μας οργάνων (που μας καλούν να μη λάβουμε μέρος σε καμιά διαδικασία σχετική με την υλοποίηση του Ν.4250/2014) αλλά κυρίως η ανάγκη για συλλογική υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία για όλους, δεν μας επιτρέπουν να συμμετέχουμε σε διαδικασίες που μπορεί να οδηγήσουν εμάς προσωπικά ή άλλους συναδέλφους μας στην απόλυση.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, αλλά δεν θεωρούμε ότι αυτή η δήθεν αξιολόγηση έχει σκοπό να μας οδηγήσει εκεί.

Εμείς που υπογράφουμε το συγκεκριμένο κείμενο, δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμιά διαδικασία της αξιολόγησης, δεν θα συμπληρώσουμε φύλα αξιολόγησης και σε περίπτωση που αυτά μας επιδοθούν, θα τα καταθέσουμε στα συνδικαλιστικά μας όργανα (Συλλόγους, ΑΔΕΔΥ κλπ). Καλούμε τους Συλλόγους όλης της χώρας να πάρουν κάθε μέτρο ενημέρωσης των συναδέλφων και κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση. Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στον απεργιακό αγώνα αποχής απ’ τη διαδικασία, προκειμένου να αποτρέψουμε νέες απολύσεις και μειώσεις μισθών, να μην συμπληρώσουν φύλλα ‘’αξιολόγησης’’ και εφόσον τους επιδοθούν να τα παραδώσουν στα Συνδικαλιστικά μας όργανα.

Για το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης

Εκτύπωση

Απόφαση Συλλόγου Νομών Αργολίδας Κορινθίας για την αξιολόγηση

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ.

ΝΟΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Αράτου 42 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, τηλ 2741024172, φαξ 2741027777

Ηρακλέους 4 21100 ΝΑΥΠΛΙΟ, τηλ. 2752021357, 2752024384 & φαξ 2752027389

Αριθ. πρτ.:                                                                                           Κόρινθος 11/06/2014

ΠΡΟΣ:

Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ.

ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2

10562 ΑΘΗΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ.

Συναδέλφισες και συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, στο αποκορύφωμα των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας, των περικοπών, της διαθεσιμότητας και των απολύσεων, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την εφαρμογή του Ν.4250/2014 για την «αξιολόγηση», με τον οποίο θεσπίζονται ισοπεδωτικές διαδικασίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε μαζικές απολύσεις, κλείσιμο και άλλων υπηρεσιών και νέες μειώσεις μισθών.