Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

Ανακοινώσεις από τους τοπικούς σύλλογους καθώς και από συνδυασμούς εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ.

Εκτύπωση

Και ο σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας δεν συμμετέχει στην "αξιολόγηση"

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03/07/2014 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Pantelidis, στην Πτολεμαΐδα, με θέμα την αξιολόγηση αποφασίστηκε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

 

ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ & ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ!

ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Εμείς που συνυπογράφουμε αυτό το κείμενο, δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία της ‘’αξιολόγησης’’ που προωθεί η κυβέρνηση, για τους λόγους που με επάρκεια έχουν αναλύσει Γενικές Συνελεύσεις, Δ.Σ. Συλλόγων, η ΠΟΕ ΔΟY και η ΑΔΕΔΥ. Κείμενα και αποφάσεις, στα οποία με σαφήνεια αποτυπώνεται η βεβαιότητα ότι πίσω από αυτή τη διαδικασία κρύβονται νέες απολύσεις, μειώσεις μισθών κλπ.

Συμμετέχουμε στον αγώνα της απεργιακής αποχής από την αξιολόγηση,   όπως αναλύεται στο από 13/5/2014 εξώδικο που έχει κοινοποιηθεί νόμιμα σε όλα τα υπουργεία και στο υπουργείο Οικονομικών.

Η αξιοπρέπειά μας, οι ανθρώπινες αξίες μας, η αναγκαία αλληλεγγύη μεταξύ συναδέλφων, η υποχρέωση υλοποίησης αποφάσεων συνδικαλιστικών μας οργάνων (που μας καλούν να μη λάβουμε μέρος σε καμιά διαδικασία σχετική με την υλοποίηση του Ν.4250/2014) αλλά κυρίως η ανάγκη για συλλογική υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία για όλους, δεν μας επιτρέπουν να συμμετέχουμε σε διαδικασίες που μπορεί να οδηγήσουν εμάς προσωπικά ή άλλους συναδέλφους μας στην απόλυση.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, αλλά δεν θεωρούμε ότι αυτή η δήθεν αξιολόγηση έχει σκοπό να μας οδηγήσει εκεί.

Εμείς που υπογράφουμε το συγκεκριμένο κείμενο, δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμιά διαδικασία της αξιολόγησης, δεν θα συμπληρώσουμε φύλα αξιολόγησης και σε περίπτωση που αυτά μας επιδοθούν, θα τα καταθέσουμε στα συνδικαλιστικά μας όργανα (Συλλόγους, ΑΔΕΔΥ κλπ). Καλούμε τους Συλλόγους όλης της χώρας να πάρουν κάθε μέτρο ενημέρωσης των συναδέλφων και κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση. Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στον απεργιακό αγώνα αποχής απ’ τη διαδικασία, προκειμένου να αποτρέψουμε νέες απολύσεις και μειώσεις μισθών, να μην συμπληρώσουν φύλλα ‘’αξιολόγησης’’ και εφόσον τους επιδοθούν να τα παραδώσουν στα Συνδικαλιστικά μας όργανα.

Για το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης

Εκτύπωση

Απόφαση Συλλόγου Νομών Αργολίδας Κορινθίας για την αξιολόγηση

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ.

ΝΟΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Αράτου 42 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, τηλ 2741024172, φαξ 2741027777

Ηρακλέους 4 21100 ΝΑΥΠΛΙΟ, τηλ. 2752021357, 2752024384 & φαξ 2752027389

Αριθ. πρτ.:                                                                                           Κόρινθος 11/06/2014

ΠΡΟΣ:

Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ.

ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2

10562 ΑΘΗΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ.

Συναδέλφισες και συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, στο αποκορύφωμα των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας, των περικοπών, της διαθεσιμότητας και των απολύσεων, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την εφαρμογή του Ν.4250/2014 για την «αξιολόγηση», με τον οποίο θεσπίζονται ισοπεδωτικές διαδικασίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε μαζικές απολύσεις, κλείσιμο και άλλων υπηρεσιών και νέες μειώσεις μισθών.

Εκτύπωση

Απόφαση Συλλόγου Ημαθίας-Πέλλας-Πιερίας για την αξιολόγηση

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

   ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ                                      ΒΕΡΟΙΑ 20/06/2014

   ΔΟΥ ΝΟΜΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ   ΠΙΕΡΙΑΣ

   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 131

   59100 ΒΕΡΟΙΑ                                                                        

ΑΠΟΦΑΣΗ

           Το Δ.Σ.  σε συνεδρίασή του σήμερα την 20.6.2014, με θέμα σχετικά με τη διαδικασία της αξιολόγησης, συντάσσεται απόλυτα με τις συλλογικές αποφάσεις της Π.Ο.Ε.-ΔΟ.Υ. και της ΑΔΕΔΥ

Εκτύπωση

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Κέρκυρας για αξιολόγηση και περικοπή μισθών

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε σήμερα 9/5/2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30 στο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας, συζητήθηκαν τα θέματα της επικείμενης αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων  και της κατάργησης της υπερβάλλουσας διαφοράς (μείωσης) στις αποδοχές μας από 1/1/2015.

Αναφορικά στο θέμα της αξιολόγησης, εκτιμούμε ότι

Εκτύπωση

Ο σύλλογος Δωδεκανήσου για τις αξιολογήσεις

Posted in Ανακοινώσεις Συλλόγων Νομών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Γ. ΜΑΥΡΟΥ 2

ΡΟΔΟΣ ΤΚ 85100

ΤΗΛ.-ΦΑΞ 22410-27748

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.

ΚΟΙΝ.: Προς τους συλλόγους όλης της χώρας

Ρόδος, 20/06/2014

ΑΠΟΦΑΣΗ

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας στη σημερινή του συνεδρίαση, ενόψει της σύγκλισης του Γ.Σ. την Τετάρτη 25/6/14, αποφάσισε να ενημερώσει την Ομοσπονδία για τα εξής:

  • Το σύνολο των συναδέλφων έχει εκφράσει την αντίθεσή του στο νόμο για τις δήθεν αξιολογήσεις και έχουν υπογράψει το κείμενο της Ομοσπονδίας.
  • Κοινή απαίτηση όλων, συναδέλφων και Προϊσταμένων, είναι να συμπληρωθεί αυτή η κίνηση με την ουσιαστική αποχή όλων μας από τη διαδικασία της αξιολόγησης, έτσι ώστε ο νόμος να μην ισχύσει στην πράξη.
  • Το από 13/05/2014 εξώδικο της ΑΔΕΔΥ και η προκήρυξη αποχής διαρκείας από κάθε διαδικασία ή ενέργεια που σχετίζεται με την υλοποίηση του παράλογου αυτού νόμου, πιστεύουμε ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση.
  • Καλούμε την Ομοσπονδία να ταχθεί μαζί με τις υπόλοιπες, σε όλη την Ελλάδα, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ                   ΠΑΡΔΑΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ