Εκτύπωση

Χειροπέδες σε 13 οδηγούς ταξί για «πειραγμένες» ταμειακές μηχανές και ταξίμετρα

Posted in Αναδημοσιεύσεις

Δεκατρείς οδηγοί ταξί συνελήφθησαν στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν χθες από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Αποτέλεσμα εικόνας για χειροπέδες ταξί

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων Κηφισού και Λιοσίων, στην πλατεία Ομονοίας, στην πλατεία Συντάγματος, στο λιμάνι του Πειραιά και στον σταθμό του μετρό στο Ελληνικό.

Εκτύπωση

Ορατοί στην ΑΑΔΕ οι λογαριασμοί Ελλήνων σε χώρες του εξωτερικού

Posted in Αναδημοσιεύσεις

s23_arxes-xores_0609

Η αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών χρηματοοικονομικών λογαριασμών με χώρες εντός αλλά και εκτός της Ευρωπαϊκής Ενωσης ξεκίνησε.

Μέχρι το τέλος του έτους η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα έχει στα χέρια της στοιχεία καταθετικών λογαριασμών και χρηματοοικονομικών προϊόντων που διαθέτουν Ελληνες σε χώρες του εξωτερικού. Μετά την ενεργοποίηση της ανταλλαγής πληροφοριών με τις χώρες του ΟΟΣΑ και της Ε.Ε., ο κατάλογος των χωρών που συμμετέχουν στην παγκόσμια πλατφόρμα διευρύνεται και ήδη χθες δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα με τις 21 χώρες που η Ελλάδα θα ανταλλάξει πληροφορίες το 2017 και μία δεύτερη λίστα με 38 χώρες που η διαδικασία θα ξεκινήσει το 2018.

Εκτύπωση

Νέα υπηρεσία θα «κυνηγήσει» τις μεγάλες υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος

Posted in Αναδημοσιεύσεις

Πηγή: Ναυτεμπορική

Η νέα υπηρεσία, η οποία θα ονομάζεται Διεύθυνση Ειδικών Οικονομικών Ελέγχων, θα στελεχωθεί με 135 ελεγκτές και δεν θα έχει δικαίωμα να επιβάλλει φόρους - πρόστιμα στους ελεγχόμενους.

Από την έντυπη έκδοση

Μια νέα ελεγκτική υπηρεσία, η οποία θα τεθεί υπό την εποπτεία των οικονομικών εισαγγελέων και θα στελεχωθεί με 135 ελεγκτές, που θα έχει την αρμοδιότητα να ερευνά εξονυχιστικά μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής και άλλων οικονομικών εγκλημάτων ποινικού χαρακτήρα, θα μπορεί να συλλαμβάνει και να ανακρίνει υπόπτους για την τέλεση ποινικών αδικημάτων, αλλά δεν θα έχει δικαίωμα να επιβάλλει φόρους και πρόστιμα στους ελεγχόμενους, σχεδιάζει να συστήσει η κυβέρνηση.

Εκτύπωση

Υπερωριακή εργασία στο δημόσιο: όροι και προϋποθέσεις

Posted in Αναδημοσιεύσεις

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Η υπερωριακη εργασία είναι υποχρεωτική;Με τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την καθιέρωση της υποχρεωτικής υπερωριακής απασχόλησης των υπαλλήλων ΟΤΑ και όχι μόνο, κατά τη διάρκεια αργιών, Κυριακών κλπ ασχολείται σήμερα η αυτοδιοίκηση gr. Αφορμή σχετική ερώτηση υπαλλήλου καθαριότητας του δήμου Κυκλάδων.