Εκτύπωση

e-αξιολόγηση και ηλεκτρονική κάρτα Δημοσίων Υπαλλήλων

Posted in Αναδημοσιεύσεις

Άλλη μια αξιολόγηση, άλλη μια κάρτα για τη συλλογή μας, μαζί με  τηλεκάρτες, πιστωτικές, χρεωστικές, ηλεκτρονικά διπλώματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για electronic card

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα http://www.aftodioikisi.gr

Να επικαιροποιηθεί η σχέση πολίτη και κράτους, είναι ο στόχος της τριετούς Στρατηγικής της κυβέρνησης και του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σύμφωνα με συνέντευξη της Όλγας Γεροβασίλη, στην «Κυριακάτικη KontraNews». «Πρόκειται για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, δεδομένου ότι η σχέση μεταξύ του πολίτη και του κράτους είναι η θεμέλια λίθος για το κράτος δικαίου και το κοινωνικό κράτος», παρατηρεί η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Εκτύπωση

Εξέλιξη ΤΕ Πληροφορικής εντός ΑΑΔΕ

Posted in Αναδημοσιεύσεις

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Πληροφορικής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με έγγραφο που απέστειλε στον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, διαμαρτύρεται για τον αποκλεισμό των υπαλλήλων ΤΕ Πληροφορικής από τις θέσεις διευθυντών και υποδιευθυντών.
Μάλιστα αναφέρει πως, σύμφωνα με τον νέο Οργανισμό του Υπουργείου Οικονομικών, παρόμοιοι αποκλεισμοί που υφίσταντο στη ΓΓΠΣ, έχουν εκλείψει, και επισημαίνει πως το ίδιο θα πρέπει να γίνει και στην Α.Α.Δ.Ε.