Εκτύπωση

Ανακοίνωση Σ.Α.Σ. 25-9-2012

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

 

H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ στηρίζει τα ψηφίσματα των Γενικών Συνελεύσεων όσων Συλλόγων της χώρας υποστηρίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις μακράς διαρκείας οι οποίες μάλιστα επιβάλλεται να γίνει προσπάθεια να συντονιστούν σε πανελλαδικό και πανεργατικό επίπεδο.

Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ. για τις 26-27-28 Σεπτεμβρίου 2012 παρέχοντας για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ πίστωση χρόνου και αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συλλογική μας αντίληψη και συμμόρφωση με τις δράσεις της ομοσπονδίας.

Αναμένουμε η ομοσπονδία να αναλάβει τον αγώνα αυτόν που επιβάλλουν οι συνθήκες και καθομολογούν όλοι.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να στηρίξουν με ομοψυχία τις τρέχουσες απεργιακές κινητοποιήσεις τιμώντας τη Συλλογική μας ιδέα και τη συναδελφική μας αλληλεγγύη.

 

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ

 

ΤΩΡΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Εκτύπωση

Αποφάσεις Γ.Σ. συλλόγου Ρόδου της 24/09/2012

Posted in Κείμενα Δωδεκανήσου

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ.

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ο.Υ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Γ. ΜΑΥΡΟΥ 2

ΡΟΔΟΣ ΤΚ 85100

ΤΗΛ.-ΦΑΞ 22410-27748

Ρόδος, 24/09/2012

 

Προς: Την Π.Ο.Ε. Δ.Ο.Υ.

Κοιν: Σε όλα τα Δ.Σ. των  

     συλλόγων της χώρας

Εμείς οι εργαζόμενοι στις οικονομικές υπηρεσίες του Νομού Δωδεκανήσου, μέσα από τη Γενική μας Συνέλευση σας δηλώνουμε ότι αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε απεργία με τη μορφή και τους όρους του παρελθόντος. Πλέον θα συμμετέχουμε και θα στηρίζουμε μόνο απεργιακές κινητοποιήσεις με σχέδιο και μακράς διαρκείας, οι οποίες μάλιστα θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να συντονιστούν σε πανελλαδικό και πανεργατικό επίπεδο.

Εκτύπωση

Ο νέος φόρος για τα ακίνητα

Posted in Αναδημοσιεύσεις


Πηγή: tovima.gr

Έναν ενιαίο φόρο ακινήτων θα πληρώνουν ετησίως από το 2013 όλοι οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, αποθηκών και για πρώτη φορά οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων και ιδιωτικών δασικών εκτάσεων. Ο νέος φόρος θα αντικαταστήσει το… χαράτσι που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας που ακόμη δεν έχει εισπραχθεί, θα απλοποιήσει τη φοροεισπρακτική διαδικασία και θα εντάξει όλες τις κατηγορίες ακινήτων που βρίσκονται εντός και εκτός σχεδίου πόλεως.