Εκτύπωση

Χωρίς σωστές Δ.Ο.Υ ανάπτυξη δεν γίνεται

Posted in Κείμενα Καβάλας

Επισημαίνει μιλώντας στην εφημερίδα «Χρονόμετρο» της Καβάλας ο Θωμάς Σιμιτσής, αντιπρόσωπος του κλάδου στην Ομοσπονδία, με τη Συνεργασία Ανεξαρτήτων Σχημάτων .

Εως δραματική μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις Δ.Ο.Υ. της χώρας στο όνομα της αναδιοργάνωσης, την ίδια στιγμή που δεν έχει γίνει γνωστό με βάση ποιο σχέδιο θα γίνει αυτή η αναδιοργάνωση. Μιλώντας στο «Χ» ο αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία του κλάδου, Θωμάς Σιμιτσής, υπογραμμίζει ότι, χωρίς δίκαιο και σταθερό φορολογικό σύστημα και σωστές Δ.Ο.Υ. δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε ανάπτυξη. Παράλληλα περιγράφει την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι στις εφορίες.

-         

Εκτύπωση

Στο ίδιο έργο θεατές...

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

... αλλά με διαφορετικούς ηθοποιούς.

Ήδη οι προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις αποτελούν μια ''κακή'' ανάμνηση. Ήδη οι δηλώσεις περί κατάργησης του αποτυχημένου (?) και απάνθρωπου μέτρου του χαρατσιού από τον πρώην αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργό αποτελούν ιστορία.

Εκτύπωση

Ποια αντιμετώπιση είχαν οι προτάσεις της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων Εφοριακών στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ. στις 11/7/2012 (συν μερικά σχόλια)

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

  1. Με δεδομένη την κατακόρυφη πτώση των εισοδημάτων όλων των Ελλήνων και το γεγονός ότι πλέον όλοι οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν πολύ αυξημένο φόρο σε σχέση με πέρυσι  για εισοδήματα που δεν υπάρχουν φέτος προτείνουμε να γίνει πράξη άμεσα η εξαγγελία ότι ο πολίτης θα πληρώνει για φόρους και δάνεια ποσό ίσο με το 30% του μηνιαίου εισοδήματός του. Άλλως με 1% επιτόκιο ληξιπρόθεσμης οφειλής το κεφάλαιο δεν θα αποπληρώνεται ποτέ, με αποτέλεσμα την γιγάντωση των ληξιπροθέσμων οφειλών. ← Ψηφίστηκε το ποσό που θα πληρώνει ο πολίτης κάθε μάνα για δάνεια και φόρους αθροιστικά να μην ξεπερνάει το 30% του εισοδήματος.