Εκτύπωση

Χωρίς ντροπή

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

Βενιζέλος

 Αφού επί δύομιση χρόνια ήταν ο πρωτεργάτης της επίθεσης ενάντια στο δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο, όπως και σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία άλλωστε, ο τέως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός των Οικονομικών, άλλαξε, δήθεν, τροπάριο.

Εκτύπωση

Το σταυροδρόμι της 17ης Ιουνίου

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

 Σταυροδρόμι

4 Οκτωβρίου 2009 έως σήμερα, μια μέρα του Μαΐου του έτους 2012. Στην Ελλάδα, σε μια χώρα “πολιτισμένη”, σε μια χώρα “Ευρωπαϊκή”. Δυόμιση χρόνια κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, συγκυβέρνησης Παπαδήμου, Τρόικας, Δ.Ν.Τ., Μνημονίου. Πολιτική βασισμένη στον φόβο και την τρομοκρατία των πολιτών. Για το καλό μας .... για να μας σώσουν!

Εκτύπωση

Unsere neue Währung heißt: Geuro

Posted in Απόψεις

Του Λ. Μαυρουδή

«Και το νέο σας νόμισμα λέγεται: Geuro (Γκέουρο)»

Στις 23 Φεβρουαρίου 2012 είχαμε αναδημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ άρθρο της κας Μίκα Κοντορούση σχετικό με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Die Welt", στο οποίο ο επικεφαλής της γερμανικής ένωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Mario Ohoven και ο οικονομολόγος στο Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών του Χάλλε, Oliver Holtemöller υποστηρίζουν ότι προκειμένου να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα "ευρωπαϊκό ηλεκτροσόκ", η Ελλάδα θα πρέπει να καταφύγει σε μία λύση: Τη χρήση διπλού νομίσματος.

"Να πραγματοποιούνται δηλαδή οι εθνικές συναλλαγές τόσο σε ευρώ, όσο και σε δραχμές"