Εκτύπωση

Δεν καταλάβανε απολύτως τίποτα

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

Οι εκλογές τελείωσαν, τα αποτελέσματα οριστικοποιήθηκαν.

Ο λαός θα περίμενε φυσικά πως τα δύο  κόμματα εξουσίας του παρελθόντος θα είχαν πάρει το μήνυμα, κατά την προσφιλή τους έκφραση.

Βλέπουμε στα γνωστά μέσα παραπληροφόρησης το ύφος τους,  που αντικατοπτρίζει τη σκέψη τους. Υπεροψία, αυτοκρατορική συμπεριφορά, σαν να μην υπήρξε ουδέποτε η 6η του Μάη, σαν να μην έγινε απολύτως τίποτα. Συνεχίζουν να υποστηρίζουν με μανία το μνημόνιο, συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για την χώρα μας, συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως έχουν το αλάθητο, συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως η χώρα έχει "ειδικό σκοπό" την εξυπηρέτηση των τοκογλύφων τραπεζιτών.

Τίποτα δεν κατάλαβαν. Ίσως όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ίσως τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον πολιτικό αφανισμό τους.

Η πόρτα του κλουβιού μας άνοιξε, λίγο θέλει ο Λαός μας να ξαναπετάξει, λίγο ακόμη θέλει να σβήσει τους δύο εργολαβικούς κυβερνήτες της Μεταπολίτευσης, λίγο θέλει να ακολουθήσει ένα δρόμο διαφορετικό,  φιλικό για τον  ίδιο.

Σημείωση: Το ανωτέρω  κείμενο δεν εκφράζει απαραίτητα τα υπόλοιπα μέλη της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων.

 

Εκτύπωση

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ

Posted in Κείμενα Καβάλας

ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

«ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ»

 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΔΡΑΜΑΣ

 

Καβάλα, 11 Οκτωβρίου 2011

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

          Στο πιο αβέβαιο οικονομικό, εργασιακό και χωρίς να υπερβάλλει κανείς επικίνδυνο ακόμη και για την εθνική ακεραιότητα περιβάλλον που διαμορφώνεται στη χώρα μας, οι νέοι εφοριακοί υπάλληλοι, εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ. των Νομών Καβάλας – Δράμας και μέλη του τοπικού κλαδικού συλλόγου, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μακριά από τις παραδοσιακά πολιτικά προσκείμενες παρατάξεις, ανεξάρτητα από τις προσωπικές πολιτικές μας πεποιθήσεις, σε μία κοινή προσπάθεια να συμμετέχουμε, να επηρεάσουμε, να διαμορφώσουμε ύφος και ήθος και ακόμη περισσότερο να αναλάβουμε την ευθύνη στα συμμετοχικά όργανα του συλλόγου, σεβόμενοι πάντα τις καταστατικές διατάξεις, την ιστορική πορεία και τις κατακτήσεις του.

 

Εκτύπωση

"Το όνειρο είναι δικό μας και θα βγούμε απ αυτό, όποτε εμείς το θελήσουμε"

Posted in Απόψεις

Tετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

 

Από την έναρξη του μνημονίου έχει στηθεί για τη Ελλάδα, ένας εξαιρετικός μηχανισμός διαχείρισης της κρίσης που μπορεί να σέρνει τη χώρα στο διηνεκές για όσο διάστημα χρειαστεί  ώστε να εξυπηρετείται η κερδοσκοπία των vulture funds (κεφάλαια γύπες) αλλά και να δεσμεύεται μέσω συμβάσεων ο φυσικός, ορυκτός και ακίνητος πλούτος της, περνώντας κάποια στιγμή στην πλήρη κυριαρχία τους.
 
Η επιτυχία του PSI είναι επιτυχία ουσιαστικά των επενδυτών, των δανειστών και των ντόπιων παραγόντων που στηρίζουν το πρόγραμμα βιωσιμότητας  του ελληνικού χρέους.
 
Το καλό σενάριο με τις λιγότερες παράπλευρες απώλειες (που θα αφορούν μόνο τους έλληνες) και που μεταθέτει στο μέλλον την λήψη δύσκολων για την ώρα αποφάσεων,
Εκτύπωση

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΣΟΔΩΝ

Posted in Κείμενα Δωδεκανήσου

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΣΟΔΩΝ

Εδώ και αρκετό καιρό προβληματιζόμαστε όλοι για το μέλλον μας, για το αν θα μας επιβάλουν κι άλλα «μέτρα» που θα μας σπρώξουν περισσότερο στην εξαθλίωση, για το αν θα γίνουν απολύσεις στον κλάδο και αν θα ήταν μια «ευκαιρία» να συμμετέχουμε στο νέο θεσμό των ελεγκτών βεβαίωσης και είσπραξης.  Χωρίς να διεκδικούμε το αλάθητο, έχοντας την εμπειρία παλιότερων «διαγωνισμών» αλλά και μένοντας πάντα ανοιχτοί σε συζητήσεις και απόψεις από τον κάθε συνάδελφο, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά: