Εκτύπωση

Δεν χρειαζόμαστε υπαλλήλους άξιους, ικανούς και με μεταπτυχιακούς τίτλους

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

αλεξιπτωτιστής

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο πληροφορούμαστε πως 110 επιτυχόντες του τελευταίου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, δεν αποδέχθηκαν το διορισμό τους στο Υπουργείο Οικονομικών.

Εκτύπωση

Δελτίο τύπου της ΣΑΣ Εφοριακών για τη δίκη του κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

logo

Αθήνα 7/6/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Με αφορμή την επανάληψη της δίκης του συναδέλφου και Aντιπροέδρου της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ. κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη, μετά τη σύλληψή του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εξεταστικό κέντρο του διαγωνισμού των ελεγκτών στις 18/2/2012, θέλουμε να εκφράσουμε την απερίφραστη συμπαράστασή μας στους δίκαιους συνδικαλιστικούς αγώνες.

Εκτύπωση

Νέα παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

Posted in Απόψεις Αντι-Δράστε

Ψέμματα

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Ζανιά, παρατείνεται -για άλλη μια φορά-  η υποβολή των δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος φυσικών προσώπων έως την 16η Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον υπηρεσιακό Υπουργό αυτό γίνεται προκειμένου να διευκολυνθούν οι υπόχρεοι στην υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, αλλά ταυτόχρονα να επιτευχθεί ο στόχος της όσο το δυνατό μεγαλύτερης υποβολής δηλώσεων ηλεκτρονικά και να μειωθεί εν τέλει ο μέσος χρόνος εκκαθάρισης αυτών.

Προφάσεις εν αμαρτίαις...

Εκτύπωση

Ψηφιακό υλικό ΕΜΕΦ

Posted in Ψηφιακό Υλικό ΕΜΕΦ

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf τα κείμενα και τις δημοσιεύσεις της ιστοσελίδας του Ενιαίου Μετώπου Εφοριακών όπως αυτά είχαν αναρτηθεί μέχρι τη στιγμή της αναστολής λειτουργίας της την 31/05/2012