Εκτύπωση

Αίτημα προσθήκης θέματος ημερησίας διάταξης για το επόμενο Γενικό Συμβούλιο της 19.09.2018

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

  Logo SAS  Facebook

14.09.2018

Προς

Πρόεδρο Γενικού Συμβουλίου Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.

ΚΟΙΝ. :

1. Μέλη Γενικού Συμβουλίου Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.

2. Πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.

3. Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.

Θέμα : “Προσθήκη θέματος ημερησίας διάταξης για το επόμενο Γενικό Συμβούλιο”

Παρακαλούμε να προσθέσετε στην ημερήσια διάταξη του ερχόμενου Γενικού Συμβουλίου της 19.09.2018 το θέμα “ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.” και να προσκαλέσετε τον πρόεδρο του Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ. να παρευρεθεί σε αυτό το Γ.Σ. -όπως υποσχέθηκε στο προηγούμενο Γ.Σ. η πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής-, για να απαντήσει σε ερωτήματα που έχουν προκύψει από τις πρόσφατες εκλογές του Απριλίου 2018 στο Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ., για θέματα παροχών και τυχόν άλλα που προκύψουν.

Εκτύπωση

Κινητοποίηση για την μισθολογική εξομοίωση συναδέλφων

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

  Logo SAS  Facebook

Να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι

12.09.2018

Κινητοποίηση για την μισθολογική εξομοίωση συναδέλφων

Με αφορμή τις προαναγγελθείσες προσλήψεις προσωπικού στις υπηρεσίες μας, θεωρούμε πως είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης επίλυσης του θέματος της μισθολογικής εξομοίωσης των συναδέλφων -που δεν λαμβάνουν την προσωπική διαφορά-, πριν προστεθούν σε αυτούς και όσοι διοριστούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι καιρός πιά να αποκατασταθεί η αδικία που γίνεται σε βάρος των συναδέλφων μας.

Εκτύπωση

Ενημέρωση αναφορικά στις ανακοινώσεις της ΠΑΣΚΕ (ΔΗΣΣΥΕ) και της ΔΑΣ

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

  Logo SAS  Facebook

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι

11 Σεπτεμβρίου 2018

Ενημέρωση αναφορικά στις ανακοινώσεις της ΠΑΣΚΕ (ΔΗΣΣΥΕ) και της ΔΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι ανακοινώσεις των δύο βαθειά κομματικών παρατάξεων (ΠΑΣΚΕ-ΔΗΣΣΥΕ και ΔΑΣ, τα φερέφωνα δηλαδή του πάλαι ποτέ ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Κ.Κ.Ε. αντίστοιχα) στις 6 Σεπτεμβρίου κατηγορούν την Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων για μικροπολιτική, λαϊκισμό, τακτική με σκοπιμότητα, υπόθαλψη του πολιτικού κατεστημένου κ.λ.π.. Τελικά φαίνεται ότι απλά κάνουμε σωστά την δουλειά μας.

Ανακοίνωση της ΔΗΣΣΥΕ (ΠΑΣΟΚ Εφοριακών)

Θα παρακαλούσαμε όλους τους συναδέλφους να διαβάσουν στην ιστοσελίδα μας sas-eforiakon.gr στην ενότητα “Ανακοινώσεις Συνεργασίας” την ανακοίνωσή της 06.08.2018 για το Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ., όπου μία μέση τετραμελής οικογένεια καταβάλλει συνδρομές από το υστέρημα της περίπου 300 ευρώ ετησίως, χωρίς να απολαμβάνει ουσιαστικές παροχές όταν πρόκειται για οικογένειες που ζουν στην περιφέρεια. Στην ανακοίνωση αυτή (που είναι απόρροια επιστολής/καταγγελίας μελών του Ταμείου προς της Εθνική Αναλογιστική Αρχή, για έλεγχο των πρόσφατων αρχαιρεσιών), αναφερόμαστε σε δύο ξεκάθαρες παραβάσεις του καταστατικού αναφορικά στον τρόπο διενέργειας των εκλογών του Ταμείου αυτού, οι οποίες έγιναν εν κρυπτώ και χωρίς τη συμμετοχή μελών εκτός Αττικής. Στη συνέχεια σας παρακαλούμε να διαβάσετε την ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ στην ιστοσελίδα της, με την οποία καταφέρεται εναντίον της Συνεργασίας για την ανακοίνωσή της (για όποιον έχει αμφιβολίες για το τι ειπώθηκε στο προηγούμενο Γενικό Συμβούλιο (Ιούλ. 2018) μπορεί να ζητήσει τα πρακτικά του (ειδικότερα στη σελ. 78) για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ή να του τα στείλουμε εμείς αν δυσκολευτεί).

Εκτύπωση

Η πρόταση της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων για τις επόμενες κινήσεις της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

  Logo SAS  Facebook

29.08.2018

Η πρόταση της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων (Σ.Α.Σ.)

για τις επόμενες κινήσεις της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.

Η Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων πιστεύει ότι το συνδικαλιστικό κίνημα θα πρέπει να επαναφέρει με ουσιαστικό τρόπο την θεσμική διεκδίκηση των δικαιωμάτων των συναδέλφων, μακριά από τις αγκυλώσεις των κομματικών σκοπιμοτήτων. Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον να αφήσουμε πίσω το παρελθόν, μιας και όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν πως η στείρα άρνηση και η κομματική πειθαρχία οδηγεί σε αρνητικά αποτελέσματα για το σύνολο. Όλες οι παρατάξεις πλέον βλέπουν ότι η διάσπαση του κλάδου είναι προ των πυλών.

Αυτά συμβαίνουν ενώ υπάρχει η δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τις συνδικαλιστικές διευκολύνσεις των Γενικών Συμβούλων της Ομοσπονδίας και να ορθώσουμε ισχυρή διαπραγματευτική αντίσταση σε κάθε παράλογη διοικητική αλλαγή που βαπτίζεται ως μεταρρύθμιση. Η Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων πιέζει με επιμονή προς αυτήν την κατεύθυνση για αυτό και καλεί στις παρακάτω δράσεις :