Εκτύπωση

"Επίσκεψη" Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Οικονομικών

Posted in Αναδημοσιεύσεις

Εισβολή «Ρουβίκωνα» στο Υπ. Οικονομικών

Στο Υπουργείο Οικονομικών εισέβαλλαν νωρίτερα, σήμερα, περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα και κατάφεραν να φτάσουν ανενόχλητοι μέχρι και τον 6ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, λίγο μετά τις 1:30 μ.μ., 30 περίπου μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλλαν στο Υπουργείο Οικονομικών, που στεγάζεται στην οδό Νίκης στην Πλατεία Συντάγματος και χωρίς να τους εμποδίσει κανείς ανέβηκαν τρέχοντας τις σκάλες και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον 6ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Εκτύπωση

Παραγράφηκε η λίστα Λανγκάρντ

Posted in Αναδημοσιεύσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για παραγραφή υποθέσεων διαφύλαξη βιβλίων και στοιχείων

Ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες του Δημοσίου να εισπράξει σημαντικού ύψους έσοδα από μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής πλουσίων χάρη στις 2 αποφάσεις που εξέδωσε το 2017 το Συμβούλιο της Επικρατείας για την παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων, σε 3 γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και στις ενέργειες της Α.Α.Δ.Ε. που έσπευσε άρον άρον, με αποφάσεις και εγκυκλίους της, να κάνει δεκτές στο σύνολό τους όλες αυτές τις αποφάσεις και τις γνωμοδοτήσεις.

Εκτύπωση

Σχεδόν έτοιμο το νέο σώμα ελεγκτών

Posted in Αναδημοσιεύσεις

Στο κυνήγι των φοροφυγάδων… 150 «Ράμπο» με «υπερδυνάμεις» | Newsit.gr

- Δημιουργείται το νέο σώμα Ειδικών Ελεγκτών με 150 "Ράμπο" με υπερεξουσίες - Μέχρι τις 11 Ιανουαρίου η κυβέρνηση θέλει να έχει περάσει το νομοσχέδιο για τη νέα οικονομική υπηρεσία - Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει ο φορολογούμενος και οι "σφιχτές" προθεσμίες

Ένα βήμα πριν φτάσει στη Βουλή βρίσκεται το νομοσχέδιο για την ίδρυση νέου σώματος Ειδικών Ελεγκτών με υπερεξουσίες. Το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί προς ψήφιση πριν από το EuroWorking Group της 11ης Ιανουαρίου.