Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα και ανακοινώσεις από τους ανά την επικράτεια συμμετέχοντες στη συνεργασία

Εκτύπωση

Σχολιασμός 25ου Συνεδρίου ΠΟΕ ΔΟΥ

Μια εικόνα και χίλιες (περίπου) λέξεις για το 25ο συνέδριο της ΠΟΕ ΔΟΥ.

 
 

 

Νομίζουμε πως το παραπάνω σκίτσο του Ειρηναίου (Ρένου)  Κανδηλογιαννάκη, από τους Ανεξάρτητους Εφοριακούς Ανατολικής Κρήτης αντικατοπτρίζει πλήρως την ουσία του Συνεδρίου.
Για πολλούς από εμάς, της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων, ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαμε σε ανάλογη διαδικασία, όπως το Συνέδριο αυτό. Οι προσδοκίες μας ήταν υπερβολικά πολλές, ειδικά σε μια περίοδο ισοπέδωσης της ζωής μας, της κοινωνίας μας, της χώρας μας.
Εκτύπωση

Υπηρεσιακά Συμβούλια

yps


Είναι διαθέσιμα για τα μέλη του Φόρουμ της ιστοσελίδας μας οι αποφάσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων (αποσπάσεις-μεταθέσεις κλπ). Είσοδος απο την Σύνδεση Χρήστη. Στη συνέχεια κλικάρετε στο "Φόρουμ" που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του ιστολογίου μας.

Εκτύπωση

Δελτίο τύπου της ΣΑΣ Εφοριακών για τη δίκη του κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη

logo

Αθήνα 7/6/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Με αφορμή την επανάληψη της δίκης του συναδέλφου και Aντιπροέδρου της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ. κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη, μετά τη σύλληψή του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εξεταστικό κέντρο του διαγωνισμού των ελεγκτών στις 18/2/2012, θέλουμε να εκφράσουμε την απερίφραστη συμπαράστασή μας στους δίκαιους συνδικαλιστικούς αγώνες.

Εκτύπωση

Η άποψη της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων (Σ.Α.Σ.) για το Γενικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 30 Μάρτη του 2012.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά είμαστε αναγκασμένοι να διεκπεραιώσουμε ξανά τον άχαρο ρόλο του μαντατοφόρου κακών ειδήσεων, για χάρη όμως της πληροφόρησης όσων δεν παραστάθηκαν εκεί αλλά και κυρίως για να σας μεταφέρουμε όσα δεν θα σας μεταφέρουν οι παρατάξεις-χειροκροτητές των δύο κύριων υπαιτίων της σημερινής τραγικής κατάστασης που βιώνουμε.

Εκτύπωση

Για τους ελεγκτές βεβαίωσης και είσπραξης

Οι θέσεις της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων Εφοριακών για τους ελεγκτές βεβαίωσης και είσπραξης

Με αφορμή:

  • Την πανελλαδική προκήρυξη θέσεων για το σώμα ελεγκτών βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης εσόδων,
  • Την απόφαση του 25ου Συνεδρίου της ΠΟΕ-ΔΟΥ,
  • Τις αποφάσεις των πρωτοβάθμιων συλλόγων όλης της Ελλάδας,
  • Την ανάγκη για τη δημιουργία φοροεισπρακτικού μηχανισμού με δημοκρατικά και πραγματικά αξιοκρατικά κριτήρια που στο στόχαστρο δεν θα έχει το Λαό αλλά τη μεγάλη φοροδιαφυγή,
  • Τη ρευστότητα της πολιτικής κατάστασης στη χώρα μας και τις επικείμενες εκλογές,

Περισσότερα Άρθρα...