Νέα - Ανακοινώσεις

Νέα και ανακοινώσεις από τους ανά την επικράτεια συμμετέχοντες στη συνεργασία

Εκτύπωση

Ενημέρωση από τη ΣΑΣ για το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟΥ, της 17/03/2016

Logo SAS Eforiakon

31  Μαρτίου 2016

Έκτακτο Γενικό Συμβούλιο Π.Ο.Ε.  Δ.Ο.Υ. 17ης  Μαρτίου 2016

Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως έχουμε καθιερώσει,  θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια γενική περιγραφή των όσων διαδραματίστηκαν στο τελευταίο έκτακτο Γενικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε αυτή τη φορά στον 8ο όροφο του Ε.Β.Ε.Α., στην πλατεία Συντάγματος.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι η Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων Εφοριακών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση όλων των συναδέλφων.  Εντούτοις,  δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι τα όσα αναφέρονται παρακάτω δεν αποτελούν αποσπάσματα των πρακτικών του Γενικού Συμβουλίου, οπότε για  περισσότερες λεπτομέρειες  οποιοσδήποτε  μπορεί να ανατρέξει στα ενημερωτικά σημειώματα της Π.Ο.Ε. Δ.Ο.Υ. καθώς και στις ανακοινώσεις της κάθε παράταξης, εφόσον υπάρχουν τέτοιες.

Εκτύπωση

Ενημερωτικό σημείωμα της ΣΑΣ για τη συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο

Logo SAS Eforiakon

31 Μαρτίου 2016

Ενημερωτικό Σημείωμα της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων Εφοριακών για τη συνάντηση της Π.Ο.Ε.  Δ.Ο.Υ. με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

στις 24 Μαρτίου του 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.  Δ.Ο.Υ. με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο, με κύριο θέμα συζήτησης αυτό της επικείμενης πλήρους ανεξαρτητοποίησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.  Από την πλευρά της Π.Ο.Ε.  Δ.Ο.Υ. συμμετείχαν η Πρόεδρος κυρία Υφαντή και (σε αλφαβητική σειρά) οι κ.κ. Αρσένης (ΠΑΣΚΕ), Βασιλόγαμβρος (ΕΣΕΕ),  Κανδηλογιαννάκης (ΣΑΣ), Λαζαρίδου-Οικονομόπουλος (ΑΣΚΙ) και Πατίδης (ΔΑΣ), ενώ από την πλευρά του Υπουργείου συμμετείχε, εκτός του Υπουργού,  ο γραμματέας του. Η συνάντηση διήρκεσε 45 λεπτά.

Εκτύπωση

Ενημέρωση από τη ΣΑΣ για το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟΥ, της 18/02/2016

Logo SAS Eforiakon

Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως έχουμε καθιερώσει,  θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια γενική περιγραφή των όσων διαδραματίστηκαν στο τελευταίο Γενικό Συμβούλιο, διάρκειας 7 ωρών,  αν και δεν έχουμε ακόμη στη διάθεσή μας τα ακριβή πρακτικά, ώστε να είμαστε και εμείς όσο ακριβείς και σαφείς θα θέλαμε, μιας και τα παρακάτω βασίστηκαν στις πρόχειρες σημειώσεις μας.