Εκτύπωση

Η Α.Α.Δ.Ε. και η σχέση εμπιστοσύνης με τους εργαζόμενούς της (2o μέρος)

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Logo SAS Facebook

Να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι

Από :

Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων Εφοριακών (Σ.Α.Σ. Εφοριακών)

info@sas-eforiakon.gr

Πληροφορίες :

Τσαγκαράκης Γεώργιος (6977-770843)

Καζαντζίδης Χαράλαμπος (6948-806749)

Χουνουζίδης Κων/νος (6974-603920)

 

29 Ιουλίου 2019

Προς :

1) Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">poedoy@poedoy.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">2) Διοικητή Α.Α.Δ.Ε.

κο. Πιτσιλή Γ.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">gov.office@aade.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">3) Διευθυντή Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                                               

Η Α.Α.Δ.Ε. και η σχέση εμπιστοσύνης με τους εργαζόμενούς της (μέρος 2ο)

(συνέχεια της από 14.05.2019 επιστολής/ανακοίνωσής μας)

Σε περιόδους αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών όπου απαιτείται επαρκής στελέχωση -ειδικά των υπηρεσιών αιχμής- αναρωτιόμαστε πως η Διοίκηση θα προσελκύσει συναδέλφους για να επανδρώσει τις υπηρεσίες αυτές. Έχει χυθεί πολύ μελάνι αναφορικά στις συνθήκες εργασίας χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ η προβληματική αξιολόγηση προφανώς δεν βοηθά.

Ακόμα και τα πιο απλά θέματα λειτουργούν εχθρικά για τους εργαζόμενους. Η Διεύθυνση Προσωπικού συνεχώς αποδεικνύει ότι αντί να δίνει απλές διοικητικές λύσεις προκαλεί ανούσιες τριβές που αποπροσανατολίζουν τους εργαζομένους από τα καθήκοντά τους.

Εκτύπωση

Ενημέρωση για το Γενικό Συμβούλιο της 16.07.2019

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Logo SAS Facebook

22 Ιουλίου 2019

Να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι

Ενημερωτικό σημείωμα για το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. της 16.07.2019

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με το σημείωμα αυτό θέλουμε να δώσουμε μια σύντομη περιγραφή των όσων διαδραματίστηκαν στο τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. στις 16 Ιουλίου στην Αθήνα. Τα βασικά θέματα που συζητηθήκαν είναι τα εξής :


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Σε όλη την Ελλάδα υπήρξαν ομιλίες Γενικών Συμβούλων και μελών των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων, που πέρα από οποιαδήποτε παραταξιακή διαφοροποίηση στήριξαν την ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου για αποχή από την αξιολόγηση. Είναι ευχάριστο γεγονός η υψηλή συμμετοχή των συναδέλφων στην αποχή, χωρίς να συμβαίνει το ίδιο και με τους προϊσταμένους, που παρόλα αυτά αντιλαμβάνονται και αυτοί πόσο προβληματική είναι η αξιολόγηση της Α.Α.Δ.Ε. Ορθώς ειπώθηκε ότι οι προϊστάμενοι είναι οι πρώτοι που θα βρεθούν σε δύσκολη θέση από τις διαδικασίες της αξιολόγησης, λόγω του τρόπου που ορίζονται οι στόχοι αλλά και από τις αναμενόμενες συγκρούσεις που αυτή θα φέρει μεταξύ των συναδέλφων. Ίσως θα πρέπει να επανεξετάσουν τη θέση τους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και ότι η στάση τους αποτελεί μία πολύ μικρή μειοψηφία στο σύνολο του κλάδου.

Εκτύπωση

Έγγραφα ερωτήματα της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων για τις οικονομικές καταστάσεις της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. του έτους 2018

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Logo SAS Facebook 

13.07.2019

Προς την Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. 

 Να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι

Θέμα: "Οικονομικές καταστάσεις χρήσης 2018 της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ."

Τρεις ημέρες πριν τη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 12/07/2019 στις 13:00, η Ομοσπονδία απέστειλε προς τα μέλη του ΓΣ τις Οικονομικές Καταστάσεις της χρήσης 2018, οι οποίες θα μπουν προς ψήφιση την Τρίτη 16 Ιουλίου, δεκατρείς μόλις ημέρες πριν τη λήξη των φορολογικών δηλώσεων.

Ο ρόλος μας σαν μέλη του ΓΣ δεν είναι να ψηφίσουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο αν καταχωρήθηκαν ορθά οι δαπάνες, τα έξοδα και τα έσοδα στα βιβλία της Υπηρεσίας, αλλά (επειδή δίνουμε λόγο στους συναδέλφους), πρέπει να τοποθετηθούμε για τη σκοπιμότητα ορισμένων δαπανών/εσόδων/αγορών που διενεργήθηκαν κατά τη χρήση 2018.

Εκτύπωση

Ανακοίνωση για τα δάνεια από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Logo SAS Facebook

25 Ιουνίου 2019

Να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι

Θέμα : “Προβληματική διεκδίκηση σε προεκλογική περίοδο θεμάτων που απαιτούν πολιτική λύση, όπως τα δάνεια των συναδέλφων από το Τ.Π.Δ..”

Οι χιλιάδες των Δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι εμπιστεύτηκαν το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για το στεγαστικό τους δάνειο εκτός του πραγματικού εγκλωβισμού που βιώνουν τα χρόνια των μνημονίων, έρχονται αντιμέτωποι με την αδιαφορία αν όχι την κοροϊδία των πολιτικών ηγεσιών, οι οποίες όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, αλλά μέσω των υποτιθέμενων ρυθμίσεων ουσιαστικά βυθίζουν ακόμα περισσότερο τους δανειολήπτες στα χρέη.